İstanbul prohunt silah ve avcılık fuarı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olta balıkçılığı ile ilgili fazla bir şey yok gibi geldi bana, tanıtımlar ve videolardan anladığım kadarıyla. Bol bol tüfek tabanca fuarı sanki. Gidenler gitmeyenler anlatsın o yeter gibi.

Mayıs-Haziran gibi de Bursa da açılır diye düşünüyorum.

Fuar çok kötüydü.balıkcılık konusunda 5 firma vardı 3 ü toptancı.büyük bir beklenti içinde giden hayal kırıklığına uğrar.

YUKI kamışlara bakmak için gitmeyi düşünüyorum, 3 parçalı 100-250 atarlı. dimağ çok metediyor bayisi lermiş stant açmışlar. Değermi gittiğime dersiniz.

YUKI kamışlara bakmak için gitmeyi düşünüyorum, 3 parçalı 100-250 atarlı. dimağ çok metediyor bayisi lermiş stant açmışlar. Değermi gittiğime dersiniz.

Sadece onun için gidecekseniz İstoç' a gidin daha iyi. Tabi nerede oturduğunuzu bilmiyorum.

Ben sırf balıkçılık üzerine gidecektim, ama yeteri kadar stand olmayınca gitmenin bir anlamı yok sanırım. Gidip istoç ' u gezmek daha iyi olacaktır.

Git başka kamış al kardeşim herkezin kullandığı bildiği satarken filanda zarar etmessin illaki deyiş tireceksin kamışı onun için hem rapalaya gelen hemde satarken tak diye satılabilecek birşey al

Back