İstanbul tekne ile av organizasyonu

Tamam ben firma ile görüştüm tekne kirası 300 diyorlar istersen 10 kişiyle gel istersen tek kişi gel diyorlar ben nerden bulucam 10 kişi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence o kadar zor olmasa gerek. Forumda bir başlık açarak kolayca 10 kişi bulabilirsiniz diye düşünüyorum. En önemli sorun araçlara gelenlere bir otopark temini. Mesala biz genelde 3-4 kişi avlanıyoruz.

Yani bir konu açarsınız... bir zaman belirlersiniz... zamanı uygun olduğunda gelen olur...

Ama bu tip turlarda genelde balık tutulamıyor söyliyim... nerede çokluk hesabı 🙂

Kaya bey pekı nasıl tutucaz bir zevkimiz var gidicem zodyak Bot alıcam en sonunda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

abi bi teknede keyifli av istiyorsan 5 kisiyi asmicak sekilde olmasi lazim malum yer dar be capariler surekli birbirine gireceginden zevk yerine av iskence olur bu haftadan sonra hala istiyorsanuz ben ve 2 arkadasim gelebiliriz boyle bir sey olabilir

selam ben bir yerde buldum isim vermek yanlış olur adamlar istanbulda her hafta tur düzenleyip izmire bile otobüs kaldırıp organizasyon yapıyorlar.

Merhaba arkadaşlar,
Sanırım yaz olması sebebiyle organizasyonlara biraz ara verildi gibi geliyor.
Şu zamanda İSTANBUL da organizasyon var mı diye bende araştırıyorum.
Kumluk sahillerde kalkan ve levrek zamanı diye biliyorum yaz sezonu tam anlamıyla başlamadan aslında kumsalda rahatça avlanılabilinir.
Forumda bu organizasyonlara aracılık edebilecek bir sürü üstad var diye düşünüyorum. Özellikle eski üyeler bu konuya ilgi gösterirlerse faydalı olabilir ve güzel ekip oluşturulabilinir.

Antalya yat limaninda sabah yeni aydinlaninca keyifci tekneleri vardir. 8 kisi dolunca hareket eder su an kisi basi kac lira bilmiyorum. İstanbul da da bunu gerceklestirelim. Teknecileri alistiralim. 300 tl iyi. 8 kisi olsa 37.5 TL kisi basi olur. Sabah gelenleri alir 8 kisi alan demir alir. Ha gayret kuralim şu düzeni.
Not : istanbul balikcilarina hobidaslara selam. Uzunca bir zaman istanbuldayim.

Antalya yat limaninda sabah yeni aydinlaninca keyifci tekneleri vardir. 8 kisi dolunca hareket eder su an kisi basi kac lira bilmiyorum. İstanbul da da bunu gerceklestirelim. Teknecileri alistiralim. 300 tl iyi. 8 kisi olsa 37.5 TL kisi basi olur. Sabah gelenleri alir 8 kisi alan demir alir. Ha gayret kuralim şu düzeni.
Not : istanbul balikcilarina hobidaslara selam. Uzunca bir zaman istanbuldayim.

Merhaba,
Öneriniz çok mantıklı, Adalar Şile Ağva Riva Kerpe Kefken vs yerlerine tur şeklinde hem gezi hem de balık tutmak için organizasyon yapılabilir.
Ramazan olmasının çokta olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum😀

Merhaba,
Öneriniz çok mantıklı, Adalar Şile Ağva Riva Kerpe Kefken vs yerlerine tur şeklinde hem gezi hem de balık tutmak için organizasyon yapılabilir.
Ramazan olmasının çokta olumsuz etkisi olacağını düşünmüyorum😀

Merhaba, Ben Antalya'dan geldim İstanbul'a. Geçen sene ağustostan bu yana tekne arıyordum. Antalyada alıştım 150-200 TL ye 5-6 saat çıkmayı 2-3 kişi. Fazla pahalı gelmiyordu. İstediğimiz avıda yapıyorduk. İstanbul'da sonunda buldum. Avcılardan çıkıyor. 4 kişiye kadar saatlik ücreti 25 TL. Max 4 kişilik bir organizasyon yapıp sabah balığına çıkabiliriz. Hem tanışırızda. Birbirimize bilgilerimizide aktarırız. Ne dersiniz?

Back