İSTANBULDA BALIK TUTMAK SERBEST RAHAT OLABİLİRSİNİZ

İnşallah çok sahipsiz kesimiz. Birlik olmadan malesef kimse sesimizi duymaz.

Aynen öyle hocam ama bunun da en çok sebebi bizi temsil ettiği düşünülen köprü ve boğaz daki bazı balıkcıların yapıtğı yanlış davranışlardır kimse kusurabakmasın tek sorun dipdibe olta atmak değil böyle kabalık yaparak insanlara cinslik yaparak biryere varılmaz insanların gözünde o imajı yaratan insanlara sesleniyorum boğazda arnavutköyde daracık sahilde balık tutup da arkadan geçen insana dur olta atıyorum , oltama sakın çarpma falan böyle kabalık yapmıcaksın onların da o sahil hakkı insanlara çirkeflik yapıp böylee bunaltanları kınıyorum

Aynen öyle hocam ama bunun da en çok sebebi bizi temsil ettiği düşünülen köprü ve boğaz daki bazı balıkcıların yapıtğı yanlış davranışlardır kimse kusurabakmasın tek sorun dipdibe olta atmak değil böyle kabalık yaparak insanlara cinslik yaparak biryere varılmaz insanların gözünde o imajı yaratan insanlara sesleniyorum boğazda arnavutköyde daracık sahilde balık tutup da arkadan geçen insana dur olta atıyorum , oltama sakın çarpma falan böyle kabalık yapmıcaksın onların da o sahil hakkı insanlara çirkeflik yapıp böylee bunaltanları kınıyorum
Kesinlikle haklısınız. Sahiller başka insanlara da ait ve yaptığımız hobi insanlar için tehlikeli olabilir önlemi kendimiz almalıyız insanları rahatsız ederek bi yere varamayız. Umarım yavaş yavaş bu olaylar da azalacak ben şahsen bilinçlenmesi arttığına inanıyorum.

Omuz omuza maskesiz av yapılır. TVlerde çıkar ve tekrar yasaklanır.
Bizim millet balığı görmesin.

ooo daha sımdıden gece 12 den sonra planlar yapılmıs kurtcuk bulma cabaları baslamıs sonrasında nereye balıga gıdıyım onerılerı baslamıs bıle ayrıca tezgahcılar telefonlarındakı hafızayı ve ınternet paketlerını sımdıden ultra megaya cıkartmıs yarını ıple cekıyorlar.
Muhtemelen sabahın ılk saatlerıde x mereda x kısıler anında canlı yayına gecmeye baslarlar.
hele bı grup var vırusten once merada canlı yayın ve sayfalarında resım vs yapınca cekılıse hak kazanmıs oluyor idi bakalım bu pandemı donemınde aynı cekılisı yapıcaklarmı merak edıyorum dogrusu. neyse ben bıramı alım fıstıgımı alım gecıyım koseme keyfıme bakıyım en guzelı 🙂

1590954784599.png

Son düzenleme:
Sosyal mesafe kuralına riayet edelim.
Maskemizi almayı ve yüzümüze takmayı unutmayalım.
Son olaraktan, avlandığımız bölgeyi temiz tutalım, terk ederken temiz bırakalım.

Haydi rastgele arkadaşlar, iğneniz keskin, avınız bereketli olsun.

Back