İSTANBULDA BALIK TUTMAK SERBEST RAHAT OLABİLİRSİNİZ

Değerli hobidaşlarım sizlerden ricam,
LÜTFEN BELİRLENEN KURALLARA UYALIM....
UYMAYANLARI KİBAR BİR ŞEKİLDE UYARALIM.
MASKEMİZİ TAKALIM,
SOSYAL MESAFEYE UYALIM,
ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM.
KURALLARA UYMAZSAK BU ÇOK GÜZEL VE KEYİF ALDIĞIMIZ HOBİMİZİ YİNE UZUN BİR SÜRE ERTELEMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ.
LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERELİM.KURALLAR ÇOK BASİT VE UYGULANMASI GERÇEKTEN ÇOK KOLAY.
ŞİMDİDEN HERKESE RASTGELSİN.
KEYİFLİ AVLAR...

Keşke Eylül ayına kadar yasak kalsaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar TRT haberde İstanbul’da kıyıdan balık avı yasağı devam ediyor diye haber geçti bilginiz olsun

ooo daha sımdıden gece 12 den sonra planlar yapılmıs kurtcuk bulma cabaları baslamıs sonrasında nereye balıga gıdıyım onerılerı baslamıs bıle ayrıca tezgahcılar telefonlarındakı hafızayı ve ınternet paketlerını sımdıden ultra megaya cıkartmıs yarını ıple cekıyorlar.
Muhtemelen sabahın ılk saatlerıde x mereda x kısıler anında canlı yayına gecmeye baslarlar.
hele bı grup var vırusten once merada canlı yayın ve sayfalarında resım vs yapınca cekılıse hak kazanmıs oluyor idi bakalım bu pandemı donemınde aynı cekılisı yapıcaklarmı merak edıyorum dogrusu. neyse ben bıramı alım fıstıgımı alım gecıyım koseme keyfıme bakıyım en guzelı 🙂

107475 dosyayı görüntüle

Senin fikrindeyim kardeşim, zaten balıkta yokmuş haberini aldım, en güzelini yapıyoruz bugün gitmemekle!👍

Back