İstanbul'da önereceğiniz, kamış ve olta makinaları satan mağazalar hangileri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cabarov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cabarov

Aktif Üye
Tepki
70
Ödül
38
Selamlar,
Kamış ve olta makinası alacağım, mağazaya gidip elime alıp incelemek isyorum, bu konuda bilgisizim satıcıya sorup bilgi almak istiyorum güvenebileceğim, işini iyi yapan mağazalar önerirmisiniz?

Arkadaşlar fazla bilgili olmadığım için, her satıcıya güvenmiyorum, sizlerin tavsiyesi üzerine gitmek istiyorum. Çok fazla mağaza var hangilerine gitmemi önerirsiniz?

Not: İstanbul'da.

Avrupa yakası içinde birkaç mağaza önerirmisiniz?

Karaköy spot balıkçılığı tavsiye ederim. Tabi ki herkesin kendi deneyimleri sonucunda bir yeri tavsiye ediceği aşikar fakat şunu belirtmekte fayda var, en iyi satıcı size gerektiğinden fazla ürünü satmayan ihtiyacınız doğrultusunda sizi yönlendiren satıcıdır. Cebinizde ki parayı alma gayreti içinde olan ve size sadece ürün satmak derdinde ki, amatör balıkçılık ruhu taşımayan satıcılardan ve mağazalardan uzak durunuz bence. Alışveirş yaptığınız yerde balık avı sohpeti varsa, o keyfi yaşadıklarını hissediyorsanız oradan alışveriş yapın derim. Spot balıkçılıkdan ''Bekir'ede'' selam yollayayım bari buradan... 🙂

Karaköy spot balıkçılığı tavsiye ederim. Tabi ki herkesin kendi deneyimleri sonucunda bir yeri tavsiye ediceği aşikar fakat şunu belirtmekte fayda var, en iyi satıcı size gerektiğinden fazla ürünü satmayan ihtiyacınız doğrultusunda sizi yönlendiren satıcıdır. Cebinizde ki parayı alma gayreti içinde olan ve size sadece ürün satmak derdinde ki, amatör balıkçılık ruhu taşımayan satıcılardan ve mağazalardan uzak durunuz bence. Alışveirş yaptığınız yerde balık avı sohpeti varsa, o keyfi yaşadıklarını hissediyorsanız oradan alışveriş yapın derim. Spot balıkçılıkdan ''Bekir'ede'' selam yollayayım bari buradan... 🙂
Aleikum selam, Teşekkur ederım, oraya kesın gıdıcem hem bakmak ıstedıgım ürünler var hemde bana daha yakın, dıyer önerılen mağazalarada gıdıcem gezicem bol bol 🙂

Back