İstanbul'dan Selamlar

Merhaba ben istanbuldan murat bizim balıkla ilişkimiz çok uzun zamana dayalı ama bu gibi forumlara pek fazla ilgim olmuyordu arkadaş nuri sagolsun çalışıyoruz bundan dolayı çok fazla ilgilenemem düşüncesiyle ok🙂

Merhaba ben istanbuldan murat bizim balıkla ilişkimiz çok uzun zamana dayalı ama bu gibi forumlara pek fazla ilgim olmuyordu arkadaş nuri sagolsun çalışıyoruz bundan dolayı çok fazla ilgilenemem düşüncesiyle ok🙂

Ohoo
Kardeşim hoş geldin emin ol burda aradığın herşey var ve amaç birilerinin diğer insanlara faydalı olmaya çalışması cok güzel arkadaşlıklar da kurulabiliyor.
Ben cok şey kazandım eminim sende kazanirsin.

Selamlar arkadaşlar.
İsmim Murat. İstanbul Samandıra da oturuyorum.
Genelde dragos sahilden avlanıyorum. zaman zamanda kayıkla yine aynı bölgede ava çıkıyorum. Burada ortaklaşa av yapabileceğim arkadaşlarla buluşmak isterim. Mesela bir saroz yapmak isterim. Malum palamut mevsimi gelmekte. Butip tecrübesi olan arkadaşlarla umarım iyi vakit ve bol avlı günler geçiririz.
Herkese rastgele

Merhabalar herkese aslında yeni değilim forumda daha önceki organizasyonlara katılamamıştım. Adım Senih Can Adanalıyım 9 senedir İstanbul da yaşıyorum. Balık tutma konusunda amatörüm burada ki abilerim , üstatlarımdan bir şeyler öğrenip keyifli organizasyonlarınız da eşlik etmek için forumda bulunuyorum. İnşallah Assos turunda organizasyona katılıyorum. Melih Bey le tanıştık oltaları malzemeleri aldık . Dört gözle organizasyonu bekliyorum tekrar herkese selamlar.

Back