İstanbul'dan Selamlar

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım biraz gezindim çok memnun kaldım forumdan.sormak istediğim sorularım var fakat sorularıma karşılık gelen okadar çok konu başlığı var ki hangisinin altına yazacağımı bilemedim. Affınıza sığınarak sorumu burdan sormak istiyorum. uygun gördüğünüz bir konu başlığına yönledirir ya da burdan veya özel mesaj yoluyla yanıtlarsanız çok memnun olacağım
Sorum;
•Tarabya taraflarından at çek yaparak avlanıyorum önümüzdeki aydan itibaren çinekop palamut avı yoğunlaşacak inşallah. yeni bir takım yapmak istiyorum fakat 300-350₺ ye kadar çıkabileceğim bir limitim var. makine hakkında zaten hiçbir bilgim yok fakat surf kamış olarak 390-420 m kamışlar en ideal olanıymış. 100-200 gram ağırlık kullanarak uzak mesafelere atarak avlanmak istiyorum. ama alacağım kamışın hafif ve sert olması taraftarıyım. ayrıca aliexpress ten şöyle bir ip önerisi aldım bunu da takımıma 2 numara yeşil olarak eklemek istiyorum. bu isteklerime cevap verecek takım hakkında bilgi verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum
(link)
e18d708517ec12fb26bcb74fd0a51edf.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk önce alacağınız 2.0 nolu ip çok kalın sipariş vermediyseniz bir tane 2.0 lu bir tanede 0.8 noludan sipariş verin 0.8 nolu makinaya sarıp 2.0 yuda şok için kullanın ayriyetten 300-350 tl ye sert hafif 100-200 atarlı kamış zor gibi gözüküyor bulunursada sizi ne kadar tatmin eder yada ne kadar dayanır bilinmez size tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırarak okuma trio rex 3 parçalı kamış parala avcılığı için çok güzel bir kamış fiyatıda uygun

Back