Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Ben Erkan. Pendikte yaşıyorum. Hem surfcasting hemde spin at çek yapıyorum. Ama 3 aydır spin işine ağırlık verdim. Sadece 1 lüfer kandırabildim pendikte . Denemediğim yer kalmadi. 2 haftadır şileyi yokluyorum orda da aynı 🙂 varsa spin ile uğraşan arkadaşlar burada konusalim tartışalım. Herkese rastgele.
Balik marmara tarafina gecti nasil olsa olan biten budur marmara kıyılarında denemis oldugunuz yerlerde denemeye devam edin bence baska yerler ile ugrasmaya gerek yok rast gelsin
Hoş geldin Erkan,
Bu sene spinden güzel haber duymadım. Havalar soğuması hep umutla beklendi, hafta içi soğuyacak. Bakalım Nasıl olacak.
Allah soğukta mücadele etmek zorunda kalanlara güç versin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Okumacı
hoşgeldiniz bende pendikteyim spinde geliyor fakat sürekli yaprak geldiği için sıkıcı oluyor bence meranızı değiştirin tuzlada geçen hafta güzel sarıkanat aldılar spinle ben alamadım sahtelerim oraya uymadı 🙂