İstanbul'dan Selamlar

Kardeşim hoş geldin. Hayırlı uğurlu bol balıklı gelsin takımların. Balığı ekipman çeker ama tecrübe bulur. Zaman içinde her şeyi iyileştirir geliştirirsin ihtiyaca göre, biraz öğrenmeye odaklan. Gerisi hallolur zaten.
Yazıyı yazdığımdan beri 2 gece 2 sabah kadikoy sahil kesminin hepsini taradim ama istavrit ignelerim yoktu yeni geldiler onun haricinde denedigim hicbir maketten verim alamadim mevsimle de benle de alakali olabilir emin degilim bu hafta ve haftaya da drago caddebostan ve eminonunu denemeyi dusunuyprum tavsiyeniz var midif

Yazıyı yazdığımdan beri 2 gece 2 sabah kadikoy sahil kesminin hepsini taradim ama istavrit ignelerim yoktu yeni geldiler onun haricinde denedigim hicbir maketten verim alamadim mevsimle de benle de alakali olabilir emin degilim bu hafta ve haftaya da drago caddebostan ve eminonunu denemeyi dusunuyprum tavsiyeniz var midif

Öncelikle ocak-şubat ayları maalesef kadıköy-tuzla hattında kıyıdan balıkçılığı için yılın en verimsiz ayları olması lazım. LRF ve spin için açılan başlıklardan istanbul için olanlara göz atmanızı öneririm, çok değerli bilgiler paylaşılıyor. Sizin disiplinlerde verimli av için birkaç ay geçip suların biraz daha ısınması gerekiyor olabilir. Yerinizde olsam şu an keyif için LRF kamışla iskorpit, gelincik, kaya balığı, eşkina gibi taş balıkları denerdim ama çıkar mı hiç fikrim yok açıkçası.

Aranızda olmak güzel.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Daiwa Gekkabijin Moonlight MX Mebaru 203 cm 0,5-8 gr LRF Kamış hakkında bilgisi olan var mı? Sizce almalı mıyım? Vanford,Fuego ya da Exceller 1000 ilk makine ile kombine edeceğim.

Merhaba, Ben Emre, yaşım 26. istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum .balıkçılığa yeni yeni adım atıyor ve özellikle yeni meralar keşfetmeye çalışıyorum. nadiren arkadaşlarımı ikna edip götürebilsemde genellikle tek avlanıyorum , etrafımda çok balıkçılığa merağı olan yok . yeni hobidaşlar edinip onlar ile birlikte zaman geçirip avlanmak istiyorum eğer sizde ilgilenirseniz özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz 🙂

Burada millet üst üste yapıyor, İzmir'le mukayese bile edilmez. Burada arkadaş bulamayan adam İzmir'de bunalıma düşer. Yakma çocuğun başını 😀
Galata köprüsünde yerler para ile satılıyor yahu. Özel loca yapmışlar. Üst üste çıkmak istemeyen cebindeki paraya göre yer alıyor 😀.
Emirganda, tarabyada, aşiyanda oltayı suya atabilmek için 50-100 kişilik sıraya girmemişseniz “balık tutuyorum” diyemezsiniz.
@Emre_kor sanırım lrf yada spin için bady arayışında. Avrupa yakasında nerede oturduğunu daha çok nerelerde olta attığını yazarsa mutlaka birileri çıkar..

Back