İstanbul'dan Selamlar

Merhabalar,
İstanbulda yaşıyorum. 40 yaşındayım. İstanbulda aji ve lrf sistemi ile istavrit avları yapıyorum 🙂
2 ay boyunca güneyli-bolayır (gelibolu) hattından istanbula git gel yapacağım. Bu tarafta bir yazlık kiraladım.
Henüz bu hatta bir balık yakalayamadım, bulunduğum yerin sığ olması, taşlık ve yoğun erişte olması sebebiyle 1 gr jigheadi bile hızlı çekmek zorunda kalıyorum. Bu sebeple farklı yerler deneyeceğim.
Bu süreçte levrekte denemek istiyorum
.

Daiwa New Ninja Drop Shot 224 Cm 2-12 Gr kamışı ve 2000 lik makine var. (0,1-3gr ve 0,4-5 gr kamışın dışında) bu kamış ile ortalama 5-10 gr silikon ve su üstü sahteler ile levrek avından verim alabilir miyim? Yoksa bir spin (örn:07-28gr, 10-30gr gibi bir kamış mı temin etmeliyim) Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

hoşgeldiniz.
mevcut kamışınızla uygun silikon ve sahtelerle tabikide levrek alabilirsiniz. alınmaz diye bir kural yok .

teşekkür ederim Volkan Bey hoş buldum ve bilgi için de teşekkür ederim. Sonuçta atarı yüksek kamışlarla biraz daha uzağa erim oluyor, bu büyük bir etken olur mu diye terettüt ettim.

Merhabalar,
İstanbulda yaşıyorum. 40 yaşındayım. İstanbulda aji ve lrf sistemi ile istavrit avları yapıyorum 🙂
2 ay boyunca güneyli-bolayır (gelibolu) hattından istanbula git gel yapacağım. Bu tarafta bir yazlık kiraladım.
Henüz bu hatta bir balık yakalayamadım, bulunduğum yerin sığ olması, taşlık ve yoğun erişte olması sebebiyle 1 gr jigheadi bile hızlı çekmek zorunda kalıyorum. Bu sebeple farklı yerler deneyeceğim.
Bu süreçte levrekte denemek istiyorum
.

Daiwa New Ninja Drop Shot 224 Cm 2-12 Gr kamışı ve 2000 lik makine var. (0,1-3gr ve 0,4-5 gr kamışın dışında) bu kamış ile ortalama 5-10 gr silikon ve su üstü sahteler ile levrek avından verim alabilir miyim? Yoksa bir spin (örn:07-28gr, 10-30gr gibi bir kamış mı temin etmeliyim) Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kaliteli ip ve FC kullanır doğru kalama ayarıyla avlanırsan şansın var. Bu işe ne kadar hakim ve yatkın olduğunla alakalı. Erişteliğin kaba kumla kesiştiği hatta kaya balıkları varsa gece avına odaklanabilirsin. Doğal renk ve boyutta suspending sahteler ve gizli iğneli hafif silikonlar dene.

Güncelleme: Daiwa Spitfire Seabass 862HM 7-28g kamış, daiwa caldia lt3000, daiea tournament evo+8B 0,14mm ip, daiwa tournament 0,33 lider ile bir levrek takımını yapmış bulunmaktayım. ıma cobranın z2134 ve x3742 modellerini de temin ettim. ayrıca zipbaits faike dog 12gr, fujin venım 10,5 gr sahtelerini de temin ettim. önerileriniz var ise açığım🙂

Back