İstavrit için kamış tavsiyesi 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Değerli hobidaşlar bu tip konular bir hayli çok ancak ya eski konular yada bütçeler farklı olduğundan işime yarar bir bilgi edinemedim.

Eski istavrit kamışım eurofish 4.20 teleskopik di, kendisini 5 yıl kadar kullandım ve artık emekliye ayırdım🙂

Yeni kamış için bütçem 200-400 Tl,
atarı 150 gr yeterli yazın yeri geliyor 30 gr da yetiyor çünkü. (boğaz a kullanmayacağım)
boy: 4.20 teleskopik.
hafif ve istavritleri saydıran cinsten olsun😀

bu kriterlerde bildiğiniz memnun kaldığınız kamış öneriniz olursa çok sevinirim.

Toplu sekılde spıder surf kamıs alalım ındırımde alırız sanırım 🙂

a771bdb3dc9bdf0cd53b5a75649e7417.jpg

Şu an piyasada var mı bilmiyorum ama,benim kullandığım lineaeffe discovery up to 100 gr kamışı tavsiye ederim,25-40 gr kurşunlarda atış mesafesi çok iyi ve hafif bir kamış

Toplu sekılde spıder surf kamıs alalım ındırımde alırız sanırım 🙂

a771bdb3dc9bdf0cd53b5a75649e7417.jpg

neden olmasın🙂 peki Lineaeffe Titanium Spire hakkında bilginiz varmı
valla vural hocam hamdi abiden aldım bende spiderdan güzel kamış...bu arada kampanyada kamış...

30-40 gr kurşunla deneme şansınız oldu mu? bu arada 220 gr bana biraz abartılı geldi.

Okuma Carbonite 50-100 gr almıştım geçen sene çok fazla kullanma imkanım olmadı ama kamış kaliteli, atışları güzel, kamış ağırlığı ideal, yormuyor... Profilinden kocaeli yazıyor bende kocaeli denim, o bölgede derinlik ve akıntı az, fazla ağır kurşuna gerek kalmıyor...

Değerli hobidaşlar bu tip konular bir hayli çok ancak ya eski konular yada bütçeler farklı olduğundan işime yarar bir bilgi edinemedim.

Eski istavrit kamışım eurofish 4.20 teleskopik di, kendisini 5 yıl kadar kullandım ve artık emekliye ayırdım🙂

Yeni kamış için bütçem 200-400 Tl,
atarı 150 gr yeterli yazın yeri geliyor 30 gr da yetiyor çünkü. (boğaz a kullanmayacağım)
boy: 4.20 teleskopik.
hafif ve istavritleri saydıran cinsten olsun😀

bu kriterlerde bildiğiniz memnun kaldığınız kamış öneriniz olursa çok sevinirim.

30-40 gr kurşunla deneme şansınız oldu mu? bu arada 220 gr bana biraz abartılı geldi.
Malesef tutanium spire hakkında hiçbir fikrim yok. Spider surf 340 Gr ağırlığında icabında bizim buralar için yemli avlarda kullanılır kullanan çoğu arkadaşım memnun fiyatida uygun buyuzden bana daha çok cazip geliyor he birde 3-4 kişi buluşup firma ile sıkı pazarlığa girdiğimizde çok uygun fiyat alırız gibime geliyor tabi firma ile bu durumu önceden konuşmak lazım.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Titanium Aspire ı bir kaç ay önce Cengiz den aldım. 3 kere kısa süre kullandım. Kraca olunca bir kaç atıs yapıp bıraktım. Hafif güzel bir kamış. Memnunum. Cengiz balıkçılık sayfasında Titanium spire olarak lanse edilse de kamışın üstünde Titanium Aspire olarak yazıyor. Tartisinda 355 gr gösterdi.

Back