İstavrit üzerine teknik bir soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuruemre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@Melih Peker konular çok karışmış, umarım anlaşılır olur 🙂 o jigheadi denedim, herhangi bir eksisi yok ancak kafa yapısından dolayı oluşan bir aksiyon göremeyince soğudum o jigheadden. @umitdulger abi sayesinde tanışmıştım ama aksiyon alamayınca soğudum. Ha avcılığında bir sıkıntı yok ama işte ekstra bir aksiyon olmayınca soğudum jigheadden.

@murray mafsallılar çok avcı jighead kombinasyonlarıdır aslında ama ülkemizde onlara uygun geniş delikli iğne bulmak zor, yok değil ama zor. Gurza ve gamakatsunun geniş delikli modelleri var, ben bkk baitholder kullanıyorum, ama bunlar haricinde var mıdır bilmiyorum. @exemcli abi sayesinde tanıştım 1gr mafsallıyla ve cidden fark yaratıyor.

@umitdulger abi sen ne gönlü bol adammışsın ya jig12lere kadar eline ne geçtiyse dağıtmışsın 😀

@Melih Peker gösterdiğiniz jigheadin 10 numara iğneli olanını istavritte çok avcı buluyorum. Evet iğne deformasyona çok yatkın ancak istavritin ağzına yapışıyor, fosforun bir artısı var mıdır bilmiyorum ancak hep fosforlusunu alırım 🙂

@exemcli abi o denemeler esnasında fujin ziggy 099 renk kodu iş yaptı. Geçenlerde kaşıntı tutmuştu rapalayla istavrit nasıl yakalarım diye, fujin ziggy oldu cevabı. İşin ilginci, duolar ile alamazken imitasyonu ziggy ile almak, şaşırtıcı.

ima torpedo çokgüzelmiş ama 1.8gr no:8 modelini bulamadım.mesafe atmak için güzel ve avcı bir jighead olurdu

0,5gr ı var

soare jighead leri kullandim hala kullanmaya devam ediyorum ozellikle bosluk alma sirasinda on taraftaki oval yapi sayesinde suyu saga sola atarak baligin acayip ilgisini cekiyor elimde 2 gram mevcut fosforlu olani derin meralarda isik almayan yerlerde fujin baby worm la baya bir avci jighead silikonu igneye tkaarken elime saplamisligim bile var igneler cok keskin ama daiwa gekkabijin serisini şiddetle tavsiye ederim deneyin ince yapisi ve balik gozu seklindeki fosfurlu kursun yapisi işin rengini degistiriyor.

hatta bosluk alma sirasinda suyun uyguladigi kuvvet sayesinde silikon 45 dereceye kadar kaldirarak avciligi arttiriyor bunu da ekleyelim isin teknik kismiyla ilgilenenler icin.

bu arada jigheadleri kullandigim ekipmanlar shimano
soare kamis 04-5 solid uçlu
shimano ctradic ci4 + 1000 hg
momoi oshikage 0.05 ip
sufix super 21 0.16 lider.

soare jighead leri kullandim hala kullanmaya devam ediyorum ozellikle bosluk alma sirasinda on taraftaki oval yapi sayesinde suyu saga sola atarak baligin acayip ilgisini cekiyor elimde 2 gram mevcut fosforlu olani derin meralarda isik almayan yerlerde fujin baby worm la baya bir avci jighead silikonu igneye tkaarken elime saplamisligim bile var igneler cok keskin ama daiwa gekkabijin serisini şiddetle tavsiye ederim deneyin ince yapisi ve balik gozu seklindeki fosfurlu kursun yapisi işin rengini degistiriyor.
Soare Ar-Ge çalışmalarımız var şu an İçin büyük gramajlar ama yakında 1-1.5 gr üretip test edeceğiz Serkan abi sağolsun deniyor 9307E329-7ED2-434B-8F7A-7A1E016813A0.jpeg

Bugün isome ve uzun silikonlarla kullanmak İçin cultiva aldım iğnesi çok başarılı ve ince görünüyor bakalım test edeceğim 0AF4AD50-B22E-4CCB-BAB7-646D4E9B1991.jpeg08118CF2-A477-4B9A-83DD-0053B3C51B66.jpeg

soare'den daha iyi olacak orasi kesin shimanoya ar-ge için destek maili at hocam kendi makinalarina teknik servis desteği vermiyorlar ama belki jigheadleri ilgilerini çeker😉 bitince numune isterim ücreti karşılığında tabi eline koluna sağlık.

soare'den daha iyi olacak orasi kesin shimanoya ar-ge için destek maili at hocam kendi makinalarina teknik servis desteği vermiyorlar ama belki jigheadleri ilgilerini çeker😉 bitince numune isterim ücreti karşılığında tabi eline koluna sağlık.
Tabii bitince haber veririm şu an tatilde Serkan abi

Kalıp çok güzel olmuş. Ama istavrit için kalın bir iğne tercih etmişsiniz. Tahminimce iğne fudo. İstersen decoy benzeri bir iğne dene dicem ama bulmak mesele. İstavrit için ince iğne şart.

Back