İstoçtaki Balık Malzemeleri Firmaları ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levrek@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İlk olarak ben isim vermeyeyim dedim ama 2-3 kere adı geçtiği için önceki mesajlarda mağaza adı verebilirim şimdi 🙂
Spot Balık'ın internet sitesi ile ilgili düzenlemeler yapıyorum, 3-5 aydır. Şu an outdoor ve dalış mağazalarındayım ama uğrarsan yardımcı olacaklardır. Fiyat konusunda makul olmasının yanısıra, forumdan gelenlere ekstra indirim yapmalarını rica edince sağolsun kırmadılar beni hiç.
Sen uğra istersen oraya, çayları da her daim vardır. Adımı verirsen de ayrıca yardımcı oldururum 🙂

Çok teşekkür ederim erkan abim , senın ısmını vermek degılde keske orda senıde gorebılsem tanısmıs olsak ıyı olurdu 🙂 spot balıkçılıgı arastırdıgım kadarıyla herkes gostere bılırmıs karakoyde bu yuzden kolay bulucagımı dusunmekteyım .. 🙂 cok oluyorum ama sana ozelden bır mesaj attım abım ozel olarak yardımını ıstedıgım ufak tefek bır kac konu var yardım edersen cok mutlu olurum abım ..

Üsküdardaki cengiz balıkçılık
karaköydeki spot balıkçılık

bu ıkısınınde tarıfını bana yapabılırmısınız pekı ?

Bu iki firmada piyasadaki ürünleri rahatlıkla bulabaleceğin mağazlardır biraz reklamlarını yapıyorum ama hakediyorlar ne zaman gitsem yardımcı oluyorlar ve kırmıyorlar esnaf olarak sırf bu yüzden bile gidilebilir.Adres tam detaylı vermeyeyim ama gerek karaköy olsun gerek üsküdar olsun oradaki herhangi bir balıkçı arkadaşa sorsan elinle koymuş gibi rahatlıkla bulursun. Saygılar.

Çok teşekkür ederim erkan abim , senın ısmını vermek degılde keske orda senıde gorebılsem tanısmıs olsak ıyı olurdu 🙂 spot balıkçılıgı arastırdıgım kadarıyla herkes gostere bılırmıs karakoyde bu yuzden kolay bulucagımı dusunmekteyım .. 🙂 cok oluyorum ama sana ozelden bır mesaj attım abım ozel olarak yardımını ıstedıgım ufak tefek bır kac konu var yardım edersen cok mutlu olurum abım ..

2-3 hafta önce o mağazadaydım ama şimdi diğerine geldim. Yine uğrarsan burada da görüşebiliriz, balık avı malzemesi burada da var ama çeşit olarak Karaköy'de ki mağaza ile kıyas olmaz 🙂 bu mağazanın adresini (link)(link) adresinde bulabilirsin.

2-3 hafta önce o mağazadaydım ama şimdi diğerine geldim. Yine uğrarsan burada da görüşebiliriz, balık avı malzemesi burada da var ama çeşit olarak Karaköy'de ki mağaza ile kıyas olmaz 🙂 bu mağazanın adresini (link) adresinde bulabilirsin.

Abi Seninle tanıştıgıma cıdden memnun oldum cok tesekkur ederım yardımların ıcın .. ınsallah cayını ıcmeye gelecegım bılgın olsun kacısın yok benden artık 🙂 😀

Bu iki firmada piyasadaki ürünleri rahatlıkla bulabaleceğin mağazlardır biraz reklamlarını yapıyorum ama hakediyorlar ne zaman gitsem yardımcı oluyorlar ve kırmıyorlar esnaf olarak sırf bu yüzden bile gidilebilir.Adres tam detaylı vermeyeyim ama gerek karaköy olsun gerek üsküdar olsun oradaki herhangi bir balıkçı arkadaşa sorsan elinle koymuş gibi rahatlıkla bulursun. Saygılar.

Spot Balıkçılık ve cengiz balıkçılık hangi siteyi dolastıysam zaten karsımda olan 2 fırma bu fırmalar gıbı bırkac tane daha fırma oldugunu gordum ama murat abı senın ıcın cengız balıkcılıga erkan abı senın ıcınde spot balıkcılıga gıdecegım 🙂

Seyit, mağazaları gezince insan alış veriş çılgınlığına kapılabiliyor 🙂

Onun için almak isteiklerini kafanda tasarla ve öyle git. Hepimizin yaptığı hatalara düşme, yani alıp bir kenara atacağın ürünleri alma. İhtiyacına göre alış veriş yap 🙂

Firma konusunda zaten arkadaşlarımız alternatifler sunmuşlar. Hangisine gidersen git "Balık Sevdam" üyesi olduğunu söyle, gerekirse benim adımıda verebilirsin yardımcı olacaklardır.

Seyit, mağazaları gezince insan alış veriş çılgınlığına kapılabiliyor 🙂

Onun için almak isteiklerini kafanda tasarla ve öyle git. Hepimizin yaptığı hatalara düşme, yani alıp bir kenara atacağın ürünleri alma. İhtiyacına göre alış veriş yap 🙂

Firma konusunda zaten arkadaşlarımız alternatifler sunmuşlar. Hangisine gidersen git "Balık Sevdam" üyesi olduğunu söyle, gerekirse benim adımıda verebilirsin yardımcı olacaklardır.

Hamdi abi çok teşekkür ederim , benım amacım takımımı kendım yapmak maksadıyla ..

her boy ıgne ve her boy mısına almak buna gorede son balıga cıktıgımda samdıram ve bır kac kursunum gazi oldu 🙂 onların eksıklerını tamamlamak 🙂

Hamdi abi çok teşekkür ederim , benım amacım takımımı kendım yapmak maksadıyla ..

her boy ıgne ve her boy mısına almak buna gorede son balıga cıktıgımda samdıram ve bır kac kursunum gazi oldu 🙂 onların eksıklerını tamamlamak 🙂

Seyit,

Bence sen otur yine de bir liste yap. Her boy iğne ve her boy misinaya inan ihtiyacın yok. Öncelikle hedef balıklarını belirle. Bu balıklar için ne gibi takımlar kulllanılıyor araştır. O takımlara lazım olan misina ve iğneleri al sadece. Benim takım çantamda alıp da kullanmadığım bir çok iğne var 🙂. Arkadaşların dediği gibi başladımmı almaya duramıyor insan. Hedefle gidersen yanılmazsın.

Hayırlı alış verişler.

Kaptırma kendini sayit, bu işin sonu yok,🙂 ihtiyacın olanı al yeter, zaten takım çantan bir süre sonra yetmiycek onunda yenisini alıcaksın🙂 sebahattin abiye katılıyorum.

Üsküdarda Cengiz balıkçılığa gitsen gereken indirimi yapıyorlar.İstoçta bayi olmadıktan sonra ucuz alma şansın pekyok.Tabi alıcağın malzemeye göre değişir.Ancak eğer anadolu yakasındaysan istoça gitmeye pek gerek yok bence.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back