Seyit,
Bence sen otur yine de bir liste yap. Her boy iğne ve her boy misinaya inan ihtiyacın yok. Öncelikle hedef balıklarını belirle. Bu balıklar için ne gibi takımlar kulllanılıyor araştır. O takımlara lazım olan misina ve iğneleri al sadece. Benim takım çantamda alıp da kullanmadığım bir çok iğne var 🙂. Arkadaşların dediği gibi başladımmı almaya duramıyor insan. Hedefle gidersen yanılmazsın.
Hayırlı alış verişler.
Çok teşekkür Ediyorum .. Aslında O listeyi Yapamıyorum Çünki Her Seferinde Kafam Karısıyor 🙂 istavrit , çinekop , sarıkanat , lüfer bunlar için misina ve igne alıcaklarım bunlar için olucak öneride bulunabılırmısınız ?
Kaptırma kendini sayit, bu işin sonu yok,🙂 ihtiyacın olanı al yeter, zaten takım çantan bir süre sonra yetmiycek onunda yenisini alıcaksın🙂 sebahattin abiye katılıyorum.
O zaman bildiginiz bir çantacı varmı ? =)
Üsküdarda Cengiz balıkçılığa gitsen gereken indirimi yapıyorlar.İstoçta bayi olmadıktan sonra ucuz alma şansın pekyok.Tabi alıcağın malzemeye göre değişir.Ancak eğer anadolu yakasındaysan istoça gitmeye pek gerek yok bence.
Aslında avrupa yakasındayım kolay gıdebılırım , arnavutkoyde balık tutarken sızden ıyı olmasın bır abımız ordan alıyorum daha ucuzagelıyor demıstı dıye arastırmak ıstedım .. teşekkür ederim bilgileriniz için...