İtalcanna Combat 220 gr. kamış hakkında

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu kamışı 200 grama kadar kurşun arkası kullanma şansımız var mı? İllaki hafif bir kamış arayışındayım. Bunu ikinci el olarak buldum. Sıfırını alma şansım yok. İkinci eli için bile bütçemi bir hayli zorlayacağım.

Bogazda bu kamısı meshur kenan kullanıyor 200 Gr kursunu atarken bıre bır sahıt oldum hatta sordum ya sen bu kamıs ıle kac gr atıyorsun en fazla dedım 250 gr deyınce sok oldum.vıdeodakı kısı kendısı ayrıca kamısda combat atısını ızleyın kullandıgı kursun'da sanıyorum 200 gr .

Bogazda bu kamısı meshur kenan kullanıyor 200 Gr kursunu atarken bıre bır sahıt oldum hatta sordum ya sen bu kamıs ıle kac gr atıyorsun en fazla dedım 250 gr deyınce sok oldum.vıdeodakı kısı kendısı ayrıca kamısda combat atısını ızleyın kullandıgı kursun'da sanıyorum 200 gr .

Bu şimdi yüreğime su serpti valla. 200 üstü atacağımı sanmıyorum ama 200'ü içim rahat atabilmeliyim. Keşke imkan olsada bu arkadaşı canlı bir izlesek.

Bu şimdi yüreğime su serpti valla. 200 üstü atacağımı sanmıyorum ama 200'ü içim rahat atabilmeliyim. Keşke imkan olsada bu arkadaşı canlı bir izlesek.

Yakından atısını izlemek cok keyıflı kendıne has farklı bır atıs stılını ıle atıs yapıyor kursunu anca yerde goruyorum atıs yaptıkdan sonra kursunu goremıyorum cunkı kursun havada kayboluyor 🙂

@shimano ,

videoyu izledim, yumuşak kamışları bu şekilde hızlı çıkartmak kolay, aynı başarıyı sert kamışlarda yapabiliyorsa, boğazın eniyi atıcısı olur.

Ben bu kadar hızlı kamış çıkartabilsem kullacağım tek kamış Shimano Super Aero Technium olurdu.

@shimano ,

videoyu izledim, yumuşak kamışları bu şekilde hızlı çıkartmak kolay, aynı başarıyı sert kamışlarda yapabiliyorsa, boğazın eniyi atıcısı olur.

Ben bu kadar hızlı kamış çıkartabilsem kullacağım tek kamış Shimano Super Aero Technium olurdu.

Kenan arkadasımız bogazda atıs konusunda cıdden guzel atıslar yapar bogazda atıs konusunda bana gore ılk sıralarda yerını alır yanlıs hatırlamıyorsam bu ısden ekmek parası kazanıyor ayrıca onun gıbı balık alanıda sahıt olmadım desem yerıdır kamıs konusuna gelıcek olursak bıldıgım kadarı ıle yumusak kamısları sevıyor ayrıca kendısı bogazda bır cok kamısı denemıslıgı vardır Shimano Super Aero Technium gelıcek olursak evet agır bır kamıs mudahale etmesı zor bır kamıs ben kendı adıma konusucak olursam eger 4,25 kamıslara mudahale edemıyorum hele bırde kamıs 500 gr ustune cıkarsa hıc kullanamıyorum kendı acımdan konusucak olursam benım elım 4,05 kamıslara daha yatkın.

Back