balıklıadam
Yeni Üye
- Tepki
- 6
- Ödül
- 5
Merhaba kıymetli büyüklerim, ben 30 yaşında genç bir kardeşinizim, İzmir'de yaşıyorum ve bu çevrede LRF takımı ile avlanmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır bu isteğimi gerçekleştiremedim, teknik konular hakkındaki bilgisizliğim ve bu çevrede hangi takım ile avlanacağımı bilmiyor oluşumdan dolayı ekipman toplayamadım. Sizden ricam bu hobiye başlayabilmem için İzmir içerisinde en bol bulunan balıkları hedef alan LRF takımı tavsiye edebilir misiniz?
Ben yaptığım bir kaç araştırma da Okuma Fuel Spin 0-8 kamış ve 1000 lik makinayı acemi gözüyle beğendim. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum, en azından ekipmana karar verip bu hobiye başlayabilirsem, zamanla düşe yanıla sabırla öğreneceğimi düşünüyorum.
Hürmetler diler vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, kısmetiniz açık olsun inşallah.
Ben yaptığım bir kaç araştırma da Okuma Fuel Spin 0-8 kamış ve 1000 lik makinayı acemi gözüyle beğendim. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum, en azından ekipmana karar verip bu hobiye başlayabilirsem, zamanla düşe yanıla sabırla öğreneceğimi düşünüyorum.
Hürmetler diler vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, kısmetiniz açık olsun inşallah.