KARINCA
Aktif Üye
Tekneden yaptığım avlar beni kesmez oldu ve takılmalar kopmalar ve hiç balık avlıyamamamdan kaynaklı töbe ettiğim kıyıdan balık avı olayını profösyenellerden yardım alarak tekrar denemeye karar verdim.Yakalamak istediğim balık çipura ve bunu izmir de herkezin kıyıdan avlandığı yerlerden canlı yem kullanarak surf kamışla mümkün olduğunca uzağa atarak beklemeli şekilde yapmak istiyorum, ki daha iyi bir yöntem varmı bilmiyorum.Bu işi hakkını vererek yapabilmem için bana lütfen kaç gramlık nasıl bir kurşun kullanacağımdan nasıl bir misina ve iğnelerle nasıl bir takım hazırlayacağıma, bunu yemi düşürmeden ve takım birbirine dolanmadan atabilmem için nasıl aparatlar kullanmam gerektiğine, etkili bir biçimde uzağa atıp balığı yakalamak için gerekli misina, lider misina uzunluğu ve bunu düşük bütçeli ihtiyacımı karşılayacak bir surf makine ve de en önemli olarak almam gereken ihtiyacımı karşılayacak düşük bütçeli surf kamış şeklinde detaylı bir şekilde anlatabilirseniz müteşekkir olurum.Forumdan edinebildiğim makine kafası 60dan küçük olmasın surf kamış 4.20 den küçük olmasın minimum 150 gr atarı olsun gibi bilgiler varsada amacım belirli bir cins balığı yakalamak buna en uygun şekilde hazırlanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...