İzmir kıyıdan çipura avı yardım lütfen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARINCA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim bu bölgede yem olarak sabah akşam suyu, yengeç, mamun, madya, gece boru kurdu güzel iş yapıyor.

selam hiç kore kurdu denedinizmi aynı borukurdu gibi fakat fosforsuz sizce akşam iş yaparmı çupra için

yok hiç kullanmadım, ilk defa duydum sizden. İzmir de 2 tip satılıyor, kum ve çamur kurdu olarak. Kum kurdu daha fosforlu daha çok iş yapıyor. Gece mamun kullandığımda oluyor, fosforsuz ama yinede iş yapıyor, muhtemelen bahsettiğiniz yemde iş yapacaktır.

Mamun kullanacak ve uzağa atış yapılacaksa, yem ipi kullanıyorum. İşe çok yarıyor. Hem yem düşmüyor, hemde balık vurduğunda parçalayamıyor.

Yardımcı olan herkeze çok teşekkürler, bundan sonrası deneme yanılma artık ,ibrahim bey izmir tarafına kıyı avına çıkıcak olur ve haber verirseniz sizinle gelip biraz gözlem yapmak isterim , tek yapmam gereken düzgün bir kamış almak gibi duruyor artık, söylediğim kamış (lineaffe power drive 360 cm ) için olumlu veya olumsuz bir yorum gelmedi , birde düzgün bir websitesi bulup satın alması kaldı yada ilk fırsatta kemeraltına gidip biraz alışveriş yapıcaz artık... Saygılar...

Yardımcı olan herkeze çok teşekkürler, bundan sonrası deneme yanılma artık ,ibrahim bey izmir tarafına kıyı avına çıkıcak olur ve haber verirseniz sizinle gelip biraz gözlem yapmak isterim , tek yapmam gereken düzgün bir kamış almak gibi duruyor artık, söylediğim kamış (lineaffe power drive 360 cm ) için olumlu veya olumsuz bir yorum gelmedi , birde düzgün bir websitesi bulup satın alması kaldı yada ilk fırsatta kemeraltına gidip biraz alışveriş yapıcaz artık... Saygılar...
selam bu kamışı düşünebilirsiniz

(link)

lineaffe kamışlar güzel, birde ekonomik kamışlardan captain surfler var. Onuda kullandım. Tam fiyat performans kamışı. Her ikiside uygun bence.

Back