izmir kıyıları trofe levrek

bariss1975

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
selam balık avı tutkunu arkadaşlarım ağbilerim.uzun zamandır formu takip ediyorum bu süreçte pek çok av yaptım ve balık yakaladım trofe olmadıkça konu açıp zamanınızı almak istemedim.ama bu tosuncuk değer.
at-çek yöntemiyle yakalandı. boyu 73cm . 4,5 kg ağırlığında.
av saati : sabah 6,00 civarı
rüzgar kuzeyden 3-5 kuvvetinde
yer:izmir kıyıları
makine:shımano exage 4000
kamış:daiwa 2,70 cm
örgü ip:sufix 832 0,15 yeşil

herkese keyifli avlar dilerim

15geznr.jpg

359n4uc.jpg

(link)

(link)

(link)

(link)

s4xc74.jpg

Maşallah süper bir balıkmış. Bunu aldığınız sahteyide paylaşabilir misiniz?

Hey maşallah süper levrek tebrik ederim 🙂 Keyifli bir rapor olmuş ellerinize sağlık 🙂 Bu arada lütfen güzel raporlarınızı bizlerden esirgemeyin, hiç balık olmasa bile keyifle okuyoruz renk katıyor foruma 😉

Çok güzel bir Trofe Levrek, tebrik ederi Barış 🙂

Hey maşallah süper levrek tebrik ederim 🙂 Keyifli bir rapor olmuş ellerinize sağlık 🙂 Bu arada lütfen güzel raporlarınızı bizlerden esirgemeyin, hiç balık olmasa bile keyifle okuyoruz renk katıyor foruma 😉

teşekkürler.daha sık rapor koymaya çalışacağım.

Tebrikler Barış,

Hem av hem de rapor on numara olmuş, eline sağlık 😉

Bu arada her avda trofe yakalamak kısmet olmayabilir. Bizler her türlü raporu okuruz ve keyif alırız 😉

Her zaman rast gelsin...

Tebrikler Barış
Çok güzel bir levrek yakalamışsın
Her zaman rastgelsin

Barış Selamlar...
Yakaladığın balık tek kelimeyle harika. Bundan sonraki avlarında da bol şans diliyorum. Bizlerle paylaştığın için de ayrıca teşekkürler. Levrek avlarında bence limit üstü balık yakalarsan (-ki anlaşılan senin limitlerin de bize yakın 35 cm) raporunu yayınlamaktan erinme. Paylaşılan her av sayesinde bizler bazı ayrıntılar hakkında fikir sahibi oluyoruz. Haftada ortalama en az 3 kere balığa çıkan biri olarak forumlar bana oldukça fazla yön veriyor. Raporun sayesinde denemeler yapabileceğim yerler gözümün önünden hemen geçti...
Nacizane bir isteğim olacak, avın hikayesini bundan sonraki avlarının raporlarında bekliyorum. Ne şartlarda, kaç saat emek vererek yakaladığını bilelim ki senin için ne kadar akılda kalıcıysa, bizim de aklımızda kalsın. Avının değeri anlaşılsın. Sevgiler...

Back