Izmir ve avlak yerleri

Hasanizmir

Daimi Üye
Tepki
401
Ödül
73
Spinle verim alabilecegim yerler artık bi bir balık kalamak istiyorum. 2 yıl oldu spin takım yapali hiç bir şey yakalayamadım

Doğru zaman ve havada gitmiyorsundur. Senin orda bulmama şansın yok. Ayrıca ufakta olsa bir lrf takımı tavsiye ederim. Lrf ile çok güzel avlar yapılıyor oralarda.

20171207_095114.jpg

Daha bu sabah Aliağa dan aldım bunları. Sana önerebileceğim en bilinen yer ve verimli. Scorpion26 nın dediği gibi doğru havada ve doğru saatte gitmen lazım. Ben gece gittim deniz durgundu ama sabah kısmet işte çalkantı başladı 2 saatte 4 balık aldım. Spin yarışmalarının yapıldığı ağapark yerin adı. Buarada bu ayın 16sında yarışma var bilgin olsun

68446 dosyayı görüntüle
Daha bu sabah Aliağa dan aldım bunları. Sana önerebileceğim en bilinen yer ve verimli. Scorpion26 nın dediği gibi doğru havada ve doğru saatte gitmen lazım. Ben gece gittim deniz durgundu ama sabah kısmet işte çalkantı başladı 2 saatte 4 balık aldım. Spin yarışmalarının yapıldığı ağapark yerin adı. Buarada bu ayın 16sında yarışma var bilgin olsun
Ağaparka araç ile giriş var mı ?? Bide Aliağa arka plajlar dedikleri yer burasımı acaba ??

Birde giriş çıkış saatları nasıl ?
İstediğiniz saatte girebiliyorsunuz güvenlik var kapıda. Balık tutma alanında az sayıda olsa bank mevcut ve aydınlatılmış alan. Ayın 16sında atçek yarışması olduğu için ayın 14 ve 15 kapalı olcakmış

Birisinden duymuştum gece 1 gibi gitmiş içeri almamışlar o saatten sonra,sabah 7 den sonra girebilrsiniz demişlerde ??Teşekkürler bilgiler için...

Ağaparka araç ile giriş var mı ?? Bide Aliağa arka plajlar dedikleri yer burasımı acaba ??

Arka plaj dedikleri ağaparkın balık tutma alanının sağ tarafında bir dere ağzı var orası. Ancak ağaparktan geçiş yok oraya. Ağaparkın dışından sağ taraftan bir toprak yoldan gidiliyor.

Back