Hasanizmir
Daimi Üye
Spinle verim alabilecegim yerler artık bi bir balık kalamak istiyorum. 2 yıl oldu spin takım yapali hiç bir şey yakalayamadım
Ağaparka araç ile giriş var mı ?? Bide Aliağa arka plajlar dedikleri yer burasımı acaba ??68446 dosyayı görüntüle
Daha bu sabah Aliağa dan aldım bunları. Sana önerebileceğim en bilinen yer ve verimli. Scorpion26 nın dediği gibi doğru havada ve doğru saatte gitmen lazım. Ben gece gittim deniz durgundu ama sabah kısmet işte çalkantı başladı 2 saatte 4 balık aldım. Spin yarışmalarının yapıldığı ağapark yerin adı. Buarada bu ayın 16sında yarışma var bilgin olsun
Arka plajlar dediğiniz yeri bilmiyorum malesef. Ağaparka araçla girebilirsiniz. Kişi başı 10lira ücret istiyorlarAğaparka araç ile giriş var mı ?? Bide Aliağa arka plajlar dedikleri yer burasımı acaba ??
Birde giriş çıkış saatları nasıl ?Arka plajlar dediğiniz yeri bilmiyorum malesef. Ağaparka araçla girebilirsiniz. Kişi başı 10lira ücret istiyorlar
İstediğiniz saatte girebiliyorsunuz güvenlik var kapıda. Balık tutma alanında az sayıda olsa bank mevcut ve aydınlatılmış alan. Ayın 16sında atçek yarışması olduğu için ayın 14 ve 15 kapalı olcakmışBirde giriş çıkış saatları nasıl ?
Ağaparka araç ile giriş var mı ?? Bide Aliağa arka plajlar dedikleri yer burasımı acaba ??