Izmir ve avlak yerleri

Valla İzmir'den olan çok var ama paylaşım yapan bir avuç kişiyiz malesef...

Son 3 haftadır levrek yığıldı Körfez'e. Kıyıdan Karaburun'a, Ildır'a, Foça'ya gidenler yakalıyor. Mavişehir'den, Güzelbahçe'den tekneyle çıkanlar boş dönmüyor ( gerçi son hafta hem balık azaldı, hem de hava bozuk olduğu için pek çıkan olmadı ) Demek ki bu kadar balık yakalayanlar ya forumumuzun üyesi değil, ya da pek paylaşımcı değiller 🙂

Ben paylaşımcı, forum üyesiyim ve balığa gidemeyenlerdenim 🙂

Ben paylaşımcı, forum üyesiyim ve balığa gidemeyenlerdenim 🙂

Hastalanmadan önce son avdan bu balık. Hatta o gün kaptım şifayı

2 kißiydik avda, yem olarak madya, yengeç ve sardalya vardı ama ağırlıklı madya kullandık. Yaklaşık 7 saat sürdü av ve tek tük ufak vuruşlar aldık. Resimdeki tek çupra da benim oltama rastgeldi
IMG-20181111-WA0016.jpg

Spin avına yeni başladım ama daha hiçbir skor yok tavsiye ediceğiniz yer veya beraber gidebileceğimiz varsa yazabilir

Kordon deneyim kazanmak için iyi bir yer olabilir İzmir için.
Karataş civarlarında levrek ve çupra avlanıldığına çokca tanık oluyoruz. Aynı şekilde Karşıyaka'da da avlanan üyemiz var.

balık avı yapmanın %50’ stres atmak, kafa dinlemek ve huzur bulmak içindir (kendime göre). son 15 gündür böyle bir stres böyle bir huzursuzluk yok abi çıldırıcam. ALLAH (C.C.)’ ını seven bu balığın nerde olduğunu söylesin yav

balık avı yapmanın %50’ stres atmak, kafa dinlemek ve huzur bulmak içindir (kendime göre). son 15 gündür böyle bir stres böyle bir huzursuzluk yok abi çıldırıcam. ALLAH (C.C.)’ ını seven bu balığın nerde olduğunu söylesin yav

Yanlış biliyorsam düzeltin.Şu sıralar hava basınç değeri 1008 hPa ve 1009 hPa civarı yani oldukça düşük. 1015 hPa ve üzerine çıkana kadar bu durum sürer ...

Yanlış biliyorsam düzeltin.Şu sıralar hava basınç değeri 1008 hPa ve 1009 hPa civarı yani oldukça düşük. 1015 hPa ve üzerine çıkana kadar bu durum sürer ...
valla saygı değer abicim yanlışı bırak o dediğini bile bilmiyorum sizin kadar usta değilim 🙂 bu bahsettiğin konuyu araştırıcam (basınç değerlerini) bilgi için ayrıca teşekkür ederim.

valla saygı değer abicim yanlışı bırak o dediğini bile bilmiyorum sizin kadar usta değilim 🙂 bu bahsettiğin konuyu araştırıcam (basınç değerlerini) bilgi için ayrıca teşekkür ederim.
(link)

Buradan bakabilirsiniz. Düşük basınçta balık derinlere çekilir, yüksek basınçta kıyılar diye kanıtlanmış bir makale olması lazım. Hava keseleri ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back