Izmir ve avlak yerleri

(link)

Buradan bakabilirsiniz. Düşük basınçta balık derinlere çekilir, yüksek basınçta kıyılar diye kanıtlanmış bir makale olması lazım. Hava keseleri ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süpersin abi sağolasın, fakat takalarda boş dönüyor derinde de yok sanırım. bide bu basınç değerlerinin hava durumu gibi haftalık aylık tahminleri gösteren bir site mevcutmu

aynı sitenin alt kısmında varmış abi

Salamlar arkadaşlar spine merak sardıgımdan yemli avı bıraktım fakat spin yapan fazla kişi yok arkadaşlarımın icinde tek olarak foca ve aliaga gibi yerlere gidiyorum birlikte av yapacak hobidaş arkadaş lar olursa severek katılırım teşekkurler

Merhaba Mert bey özelden de yazdım denk getirirsek beraber gidebiliriz, eklenen olursa sayıyı da artırabiliriz, hatta bir grup olsa body bulmak daha kolay olur müsait olan gelir

Wats up grubu kolay olur her açıdan

Son düzenleme:
@Sinan.

Bu arkadaşımıza özelden telefon numaranızı verirseniz whatsapp grubuna ekler sizi...

Ben de izmirdeyim denk gelirsek gitmek isterim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşlar İzmir'den gruba destek veriyorum. Menemen'de oturup, Aliağa'da çalışıyorum. Bazen iş çıkışı Ağapark, Avcı Ramadan bazen de Bostanlı barınak. Ayda 4-5 gitmeye çalışıyorum. Whatsapp grubu hâlâ aktif mi katılmak isterim ?

Evet arkadaşlar İzmir'den gruba destek veriyorum. Menemen'de oturup, Aliağa'da çalışıyorum. Bazen iş çıkışı Ağapark, Avcı Ramadan bazen de Bostanlı barınak. Ayda 4-5 gitmeye çalışıyorum. Whatsapp grubu hâlâ aktif mi katılmak isterim ?
Aktif, numaranı yazarsan yardımcı olalım

Merhaba arkadaşlar. Torbalı'da ikamet ediyorum. Haftasonları bazen Pamucağa veya Ahmetbeyli taraflarına at çek yapmaya gidiyorum. İzmir'de bana eşlik edecek arkadaşlarla tanışmak isterim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smucuk bende grubunbuza katılmak isterim Aliağa'da ikamet ediyorum numaram 5536109613 elimden geldiğince katılmak isterim.

Back