Izmir ve avlak yerleri

Grendel 1984 pamucak güzel at-çek için müsait alıyormusun bari bir şeyler.
Oraya çok fazla gitme fırsatı bulamadım.
Üc dört kere gittim. Hep boş döndüm ama birisinde de levrek vurdu ama hizlı sardigimdan midir nedir kacirdim. Genel olarak Ahmetbeyli taraflarini kesfetmeye calisiyorum. Oralarda da hic levrek nasip olmadi. Genelde hanos baligi geliyor. Barakuda, lokum baligi vb tuttum suya geri iade ettim hepsini. Levrek alabilmek icin sanirim en iyi yontemlerden birisi ufak ve guzel bir silikonla sabah suyunda lrf yapmak olabilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ay önce pamucağa gittim sabah suyuna ispendek aldım arkadaşlar 1 saat durdu fazla durmadılar bende gitmek zorunda kaldım, bence pamucak daha iyi lüfer,kofana,levrek,çupra her balık var .

Merhaba arkadaşlar. Torbalı'da ikamet ediyorum. Haftasonları bazen Pamucağa veya Ahmetbeyli taraflarına at çek yapmaya gidiyorum. İzmir'de bana eşlik edecek arkadaşlarla tanışmak isterim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gaziemirdeyim arada ben de gidiyorum pamucaka

Arkadaşlar öncelikle selamlar,

Balıkçılığa yeni merak sarmış biri olarak, spin takımımı yeni oluşturdum. Öyle çok bir tecrübem yok 2-3 kez avlanmışlığım oldu. Yavaştan hız kazanmasını istiyorum. Whatsapp grubuna beni de dahil ederseniz sevinirim. Umarım yakın zaman da hep beraber bir av nasip olur.

Cümleten rastgelsin 🙂

Arkadaşlar öncelikle selamlar,

Balıkçılığa yeni merak sarmış biri olarak, spin takımımı yeni oluşturdum. Öyle çok bir tecrübem yok 2-3 kez avlanmışlığım oldu. Yavaştan hız kazanmasını istiyorum. Whatsapp grubuna beni de dahil ederseniz sevinirim. Umarım yakın zaman da hep beraber bir av nasip olur.

Cümleten rastgelsin 🙂
Bana telefon numaranı gönderirsen halledeyim

Pamucaga bende gitmek istedim ama mesafe çok diye gidemedim bir kaç defa ahmet beylide av yaptım tek bir Baraka ile avı sonlandırma şu an foca ya fırsat buldukça gidiyorum gelmek istiyen arkadaşlar olursa beklerim watsap grubuna benide ekleyin teşekkurler

68446 dosyayı görüntüle
Daha bu sabah Aliağa dan aldım bunları. Sana önerebileceğim en bilinen yer ve verimli. Scorpion26 nın dediği gibi doğru havada ve doğru saatte gitmen lazım. Ben gece gittim deniz durgundu ama sabah kısmet işte çalkantı başladı 2 saatte 4 balık aldım. Spin yarışmalarının yapıldığı ağapark yerin adı. Buarada bu ayın 16sında yarışma var bilgin olsun

tavsiye edilen yerlerde 1-2 atıştan sonra sıkılırsan burda balık yok deme sabırla atmaya devam et ve değişik hava durumlarında gene denemak lazım

Back