İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Gelmek isteyenler için neresi uygun? Gelmeyi düşünenler yazarsa bir tur ayarlayabiliriz, hem görüşmüş de oluruz.
Bana haftasonları uygun sadece. Yer olarak da foça olabilir. Hiç tekneyle çıkmadım foçadan ama fotoğraflarda güzel balıklar var 🙂 Maymiturla gidebiliriz.

Gelmek isteyenler için neresi uygun? Gelmeyi düşünenler yazarsa bir tur ayarlayabiliriz, hem görüşmüş de oluruz.
Bana haftasonları uygun sadece. Yer olarak da foça olabilir. Hiç tekneyle çıkmadım foçadan ama fotoğraflarda güzel balıklar var 🙂 Maymiturla gidebiliriz.
Foça turuna ben de balıklama atlarım. Çiğli, Ulukent, Menemen taraflarından gelmek isteyen olursa onları da alırım ve geri bırakırım.

Daha yazan olursa birgün ayarlayalım o zaman. Hatta özelden telefon numaralarını alıp whatsapp grubu oluştururuz.
Özelden gerek yok bence 🙂 Siz önderlik edin. Benim numaram 0532 381 89 85 .

Uygun olduğum her zaman gelirim. At çek için de aynı gruptan konuşabiliriz 🙂

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özelden gerek yok bence 🙂 Siz önderlik edin. Benim numaram 0532 381 89 85 .

Uygun olduğum her zaman gelirim. At çek için de aynı gruptan konuşabiliriz 🙂

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bir arkadaşımız bu işi ayarlayacaksa biz de kendimizi ayarlayalım ve kesin gelelim ki organizasyonu yapan arkadaşımız konuşacağı tekneye mahçup olmasın. Ben 4-5 gün öncesinden geleceğim bilgisini verebilirim. Grup kurulursa benim numaram da 542 200 22 00 👍

Back