Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

Sinan35

Yeni Üye
Adı
Sinan
Dün sabah 2 saatlik karataş avım.Tek vuruş tek balık.Balığı kalamar ile aldım. Limitlere duyarlı tüm hobidaşlara rastgelsin daha iyileri sizlere nasip olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 114812
Maşallah abi. Granyoze nasıl bir takım yapıyorsun? Kalamarı bütün mü taktın sadece kafa takanlar da var. Kullandığın iğne ve kurşun ne?

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
her ne kadar spin ile ordan skorum olmasada 15 gün önce baraküda, palamut, sinarit aldilar ordan videosu var youtubeda. tekne turu varmi özderede bildiğiniz?
tekneyi hiç bilmiyorum vardır limanda sorsan yardımcı olurlar ama ben hep kıyıdayım

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
Abi bu sünger burnunda keçi ağılı mı var? Geçen gittim biri keçi otlatıyordu çoban köpekleri de vardı tırstım biraz inmedim aşağı.
keçi ağılı yokda keçi otlatıyolardır belki oralarda ama burna gittiğiniz zaman kayalıktan başka bişey yok keçi koyun inmez oralara

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
her ne kadar spin ile ordan skorum olmasada 15 gün önce baraküda, palamut, sinarit aldilar ordan videosu var youtubeda. tekne turu varmi özderede bildiğiniz?
Merhaba.
Balıktaysan özgürsün kanalındaki videoyu diyorsun sanırım değil mi =) onu bende gördüm. Fakat oralar benim de hiç bilmediğim yerler o yüzden gitmedim.
Aslında poslaşıp organize olup birlikte av yapabiliriz.
1 yıl olacak neredeyse üye olalı öyle bir atraksiyon görmedim burada :D

berk35

Üye
Adı
Berk
Merhaba.
Balıktaysan özgürsün kanalındaki videoyu diyorsun sanırım değil mi =) onu bende gördüm. Fakat oralar benim de hiç bilmediğim yerler o yüzden gitmedim.
2 gün önce ordaydım, biz biraz geç kaldık 8.30 gibi meradaydık. Hiç bir şey yakalayamadık ancak yanımızdaki 2 arkadaş saat 07:00 sularında 3 tane yazılı orkinos ve orkinoslardan kaçan 1 poşet sardalya almışlardı. Cumartesi veya pazar hava aydınlanmadan gitmeyi planlıyorum.

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba.
yanlış hatırlamıyorsam bu konunun arka sayfalarında bir whatsapp linki vardı. belki de silmiş olabiliriz o linki... bulabilirseniz oradan girebilirsiniz, bulamazsanız bana özelden telefonunuzu yazın, gruba alayım. kendi çapımızda bir grubumuz var, paylaşımlar daha seri :)

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
2 gün önce ordaydım, biz biraz geç kaldık 8.30 gibi meradaydık. Hiç bir şey yakalayamadık ancak yanımızdaki 2 arkadaş saat 07:00 sularında 3 tane yazılı orkinos ve orkinoslardan kaçan 1 poşet sardalya almışlardı. Cumartesi veya pazar hava aydınlanmadan gitmeyi planlıyorum.
Pazar giderseniz ben de gelebilirim gaziemirden çıkcam yol üstünde birileri varsa alabilirim :D

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
yanlış hatırlamıyorsam bu konunun arka sayfalarında bir whatsapp linki vardı. belki de silmiş olabiliriz o linki... bulabilirseniz oradan girebilirsiniz, bulamazsanız bana özelden telefonunuzu yazın, gruba alayım. kendi çapımızda bir grubumuz var, paylaşımlar daha seri :)
Merhabalar. Size mesaj attım beni de eklerseniz sevinirim fırsat oldukça gelmek isterim.

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kaçan sardalyalar fenaydı videoda :D orayı değerlendirmek lazım demek ki
Ben maalesef sabahları aynı durumda oluyorum çocuk okula gidiyor vs gidene kadar olayın saati kaçıyor.

YağızYalçınn

Yeni Üye
Adı
Yalçın Yağız
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hala duruyorsa beni de ekleyebilir misiniz