İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

ayrıca bir sorum daha olacak, çeşme balık avı adlı organizasyonlatura katıldım fakat pek istediim gibi olmadı, ayrıc posedon adlı bir teknede var ,bu organizasyonlar hep mi böyle verimsiz yoksa bana mı denk geldi, ona göre hafta sonu gitmeyi düşünüyorum

Çupra havaların durumuna göre Nisanda Güzelbahçe tarafına yaklaşır. O dönemlerde Mırmır Çupra aynı mevsimde av verir.
Alsancak en dipte olduğundan bazen hazirana kadar gecikebiliyor. Mayısta ancak öncüler gelmeye başlıyor tek tük.
Ancak bu yıl Haziran-Temmuzda bende güzel avlar yaptım. Birçok kaba Lidaki ve 5-6 tane Çupra almayı başardım.
Yemcilerde beğendiğim boyda iri ve canlı boru kurdu bulduğum zaman bolca alıp, sahilde bolca tuzlayıp rüzgarlı havada kurutuyorum.
Sonrasında bolca tuzun içerisinde kavanozda saklanabilir. Ufak paketler şeklinde buzluğa atılabilir. Vakumlu poşetlere basılabilir.
Hem iğnedeki sağlam duruşu hemde parlaklığını yitirmemesi sebebi ile gece avlarında Çupra/Mırmır için birebir oluyor.
Malesef her havada ve avlakta tazesini bulamayabiliyoruz. Mavişehirde toptancısından alma durumunuz varsa paketi 1,75'e geliyor.
Bu mavişehirdeki toptancı nerede yerin adı telefonu vs varmı..??

ayrıca bir sorum daha olacak, çeşme balık avı adlı organizasyonlatura katıldım fakat pek istediim gibi olmadı, ayrıc posedon adlı bir teknede var ,bu organizasyonlar hep mi böyle verimsiz yoksa bana mı denk geldi, ona göre hafta sonu gitmeyi düşünüyorum
çeşme balık avı dediğin kim ? Okan mı ?
posedionu tavsiye etmem.

çeşme balık avı dediğin kim ? Okan mı ?
posedionu tavsiye etmem.
Sanırım ege balık avı idi servisle alıp servisle getiriyor yemek dahil şeklinde bir tur. Üstten olta atmalarına müsade etmesi ve pek bir balık tutamamış olmamız hoşuma gitmedi ama her zaman mı böyle bilmiyorum. Poseidon neden tavsiye etmiyorsunuz.

Sanırım ege balık avı idi servisle alıp servisle getiriyor yemek dahil şeklinde bir tur. Üstten olta atmalarına müsade etmesi ve pek bir balık tutamamış olmamız hoşuma gitmedi ama her zaman mı böyle bilmiyorum. Poseidon neden tavsiye etmiyorsunuz.
yanlış bilmiyorsam ege balık avını organizatör okan düzenliyor. biz 1 kere katıldık sizinle aynı duruma düştük. üst kattan atılan oltalari, servisteki araya tabure koyup dolmuş mantığıyla yolculuk. rastgele noktalarda durup balık avlatmak, ilgisizlik had safhadaydı. Posediona hiç katılmadım fakat diğer turlardaki sohbetlerden oldukça verimsiz olduğunu duydum. bir kaç farklı turda farklı kişilerden aynı şeyi duyunca bu kanıya varılıyor doğal olarak.

yanlış bilmiyorsam ege balık avını organizatör okan düzenliyor. biz 1 kere katıldık sizinle aynı duruma düştük. üst kattan atılan oltalari, servisteki araya tabure koyup dolmuş mantığıyla yolculuk. rastgele noktalarda durup balık avlatmak, ilgisizlik had safhadaydı. Posediona hiç katılmadım fakat diğer turlardaki sohbetlerden oldukça verimsiz olduğunu duydum. bir kaç farklı turda farklı kişilerden aynı şeyi duyunca bu kanıya varılıyor doğal olarak.
tşk cevabınız için serkan erkan kaptanla perşembe tura katılacağız gelmek istyen olursa yol masrafını paylaşarak gidebiliz.

Merhaba arkadaşlar;
Havaların güzel gitmesini fırsat bilip kalamar ve subye denemesi yaptım aslında niyetim kalamardı kısmetimize bu güzel vardı.Üç sübye geri bırakıldı iri olan bu sübye alıkonuldu.
Yer Bostanlı civarı
Yo-zuri q ace rbog renk kodu.
20160217_171406.jpg

Merhaba arkadaşlar;
Havaların güzel gitmesini fırsat bilip kalamar ve subye denemesi yaptım aslında niyetim kalamardı kısmetimize bu güzel vardı.Üç sübye geri bırakıldı iri olan bu sübye alıkonuldu.
Yer Bostanlı civarı
Yo-zuri q ace rbog renk kodu.33510 dosyayı görüntüle

Güzel sübye kardeşim daha iyileri rastgelsin

Merhaba arkadaşlar;
Yer Bostanlı civarı
Yo-zuri q ace rbog renk kodu.33510 dosyayı görüntüle
Alp hocam daha bolca başlamadı mı sübye? Ne zaman başlayacak diye merakla bekliyorum. 🙂

Back