Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

KadZe

Yeni Üye
Adı
Kadir
Ilk sayfadan buraya gelmek bir iki gunumu aldi ☺ kiymetli bilgiler icin tum arkadaslara tesekkurler. Son zamanlarda hemen hemen ayda bir yaptigimiz tekne avlarindan sonra bir de kiyi avi meraki sardi bizi. Gerek spin gerekse yemli avlanirim dusuncesiyle amator bir takim da kiyi icin hazirladim ancak henuz deneme firsatim bile olmadi. Tekne avlarinda genellikle kazikli,didim ve ildir tarfalarina cikiyoruz ama kiyidan da surdan olta atilir diyebilecegim bir yer bilgimde yok ama biraz deneme yanilma biraz forumdan edindigim bilgilerle tecrube edicez ins. Usenmeyip bunca tecrube ve bilgi paylasimda bulunmus tum arkadaslara tekradan tesekkurler.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar; 50 sayfa forumu üşenmedim okudum:) Bir İzmirli olarak tabi ki benim de denize büyük ilgim var. Fakat ilgim tamamen yüzmek ,gezmekle alakalı iken şimdi buna bir de balık sevdası eklendi. Aslında küçükken rahmetli babamla çok çıkardık balığa Erdek'ten , 5.75 bir balıkçı teknemiz vardı..Ortaokul sıralarıydı yani çapari falan yapardık,. Şimdi tekrar yazılanları,paylaşılanları okuyunca yine motive oldum kanımızda var demek ki:)..Fakat sorun o ki ben gayet amatörüm..Henüz bir makine,kamış,olta,takım vs. bir şeyim yok. 1 haftadır tüm makine kamış tavsiyelerini de okudum alacaklarımı netleştirdim kafamda. Fakat olta bağlamayı, iğne takım vs. bunları bilmem, ama iyi bir öğrenciyimdir. Bir avınıza beni de misafir ederseniz hem tanışmak,öğrenmek hem de birlikte güzel avlar yapmayı çok isterim. Balçova'da oturuyorum, iş yerim Alsancak Kıbrıs Şehitlerinde..Görüşmek üzere, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
Bende Balçova'da oturuyorum. Müsait bir zamanda size takım hazırlama konusunda yardımcı olabilirim.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar Merhaba,

İzmir'e istanbuldan yeni taşındım sayılır. İstanbulda her hafta sonu tarabyada avlanmakta idim. Ancak izmir de balıkçı arkadaş çevrem olmadığı için henüz ava çıkamadım ve artık yerinde duramaz oldum. Bu pazar sabah ı kıyıdan olta atabileceğim yerleri araştırdığımda ve bir kaç kişi Ali ağa yı önerdi ancak internette araştırdığım kadarı ile ali ağa da avlanmak yasak mış. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Karşıyaka Mavişehirde oturuyorum.
Hoş geldiniz izmire. Bende atakent de oturuyorum. Yardim gerekirse mesaj atin yeter. Yardımcı olurum. Rast gelsin.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sertii

Yeni Üye
Adı
Sertan Cem Pelin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende Balçova'da oturuyorum. Müsait bir zamanda size takım hazırlama konusunda yardımcı olabilirim.
Mesajınıza çok sevindim.Özelden size telefonumu attım ,ne zaman isterseniz öğrenmeye hazırım.Çok teşekkürler..

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, Yarın pek çoğu bu sayfadan dostlarla, Çeşme Ildırdan tekne turuna çıkacağız.
Dönüşte birkaçımızın raporunu buradan takip edebilirsiniz. Sağolsun Ergin arkadaşımız 1 Kasa Çimçim aldı.
Yanına birkaç çeşit yem daha alıp nasibimizi aramaya gidiyoruz. Bu hafta hava oldukça yatık olacak. (1-2 bft)
İzmirli herkes balığa...

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar, Yarın pek çoğu bu sayfadan dostlarla, Çeşme Ildırdan tekne turuna çıkacağız.
Dönüşte birkaçımızın raporunu buradan takip edebilirsiniz. Sağolsun Ergin arkadaşımız 1 Kasa Çimçim aldı.
Yanına birkaç çeşit yem daha alıp nasibimizi aramaya gidiyoruz. Bu hafta hava oldukça yatık olacak. (1-2 bft)
İzmirli herkes balığa...
Yarın gece ben de Seferihisar'da Barakuda peşinde olacağım. Size de kendime de :) trofeli avlar diliyorum. Raporunuzu dört gözle bekliyorum...

KadZe

Yeni Üye
Adı
Kadir
İlk kez yarın kıyıdan ava gitmeyi planliyorum kiyi takimlarimi ilk kez kullanicam nasipse :) Manisa dan Urla,Seferihisar, Sığacık taraflarına gitmeyi dusunuyorum ancak nereden olta atılır bilmiyorum hep tekneden avlandigimizdan acikcasi gidecegim yöreyi de bilmiyorum musayit bi yer gorup avlanmayı düsünüyorum. Eger gizli degilse uygun bir yer önerisinde bulabilcek arkadas varsa sevinirim.

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ürkmeze gelmeden Doğanbey bölgesinde kayalıkların olduğu çoğu mera güzel Sargoz, Karagöz yapar.
Aracınızı kıyıya yanaştıracak pek yer yok, çoğu noktada yol geride kalıyor.
Takım taklavatı fazla tutmayın. Lambanız ve bolca suyunuz olsun.
Boru Kurdu ve Mamun almaya çalışın.

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba ben Barbaros...Bornova 57. Topçu Tugayı' nın orada oturuyorum.Ege Üniversitesine atandım 5 yıl önce.5 yıldır İzmir' de olmama rağmen aktif bir şekilde av yapamadım.Ava az gitsem de Güzelbahçe,Urla ve yeni yeni Körfez bölgesinde de av yapıyorum. Bu akşam ve de yarın hatta bir de pazar günü körfezde olurum.Sizlerle tanışmak isterim doğrusu.
Rapor derseniz işte o yönden elde var sıfır.En yakın zamanda tanışmak dileklerimle... Ha bu arada minekop başlamış