İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Selamın aleyküm cümletten arkadaşlar toplanıp bir av düzenliyelim izmirli hobidaşlar olarak uygun bir pzar gününe
Güzel olur aslında, ben İzmir Kiraz'dayım, biraz terste kalıyorum ama bu haftasonu ve ayın 25'ine arkadaşlarla Ildır'a gideceğiz burdan. Uygun olursa ben de gelmek isterim.

Deniz inanılmaz çekikti... Genelde deniz suyu çekikken kıyıdan balık alınamıyor... Bende de bir şey yoktu... Sadece Ozan 1 kalamar birde güzel bir sargoz aldı...

Gümüldür Ürkmez açıklarında hafta sonu bayağı tekne vardı, bu ara çokça çupra çıktığı söyleniyor. Ben cumartesi günü kıyıdan güzel bir çupra almayı başardım. Hatta öncesinde kuma saplayıp ucuna çan taktığım kamışı yerinden söküp denize sürükleyen bir balığı kaçırdım. Hayatımın avı olabilirdi 🙂

arkadaşlar cumartesi kıyıdan av için nereye gitsek, var mı önerisi olan 🙂 bir de ruzgar için 22 diyor, nasıldır güçlü mu oluyor 22. teşekkür ederim

Rüzgarı arkana alan kuytu bir yere gitmezsen fena rüzgar yersin... Balık avı cin işgencesine dönüşebilir 🙂 Urla, Alaçatı ve Seferihisrın güneye bakan yerlerinde kuytu koylardan birini seçebilirsin...

Cumartesi günü Ildır'dan açılacağız yine, geçen gittiğimizde rüzgar neredeyse sıfırdı bu sefer de 16-17 knot (30 km) civarlarında. Bu havada açılan oldu mu daha önce? Dalga boyu 0.9 metre civarında. Durum ne olur çok merak ediyorum aslında. Hem balık durumu hem de o rüzgar ve dalgada biz teknedekilerin durumu 🙂

Cumartesi günü Ildır'dan açılacağız yine, geçen gittiğimizde rüzgar neredeyse sıfırdı bu sefer de 16-17 knot (30 km) civarlarında. Bu havada açılan oldu mu daha önce? Dalga boyu 0.9 metre civarında. Durum ne olur çok merak ediyorum aslında. Hem balık durumu hem de o rüzgar ve dalgada biz teknedekilerin durumu 🙂
Çok üşürsünüz 🙂

çupra ve izmarit ihtmali artar mercan ihtimali azalır. ayrıca dalgalı havada mamun iş yapar mutlaka yanınızda bulundurun. hangi tekne ve kaptanla açılacaksınız?

Son düzenleme:
Back