ugursamsa
Aktif Üye
Cumartesi Evrim 1 teknesi ile Kuşadasından açıldık
cuma aksami balikcilik dukkaninda mersinden gelen arkadaslarla tanistik. evrim 1 le baliga cikacaklardi.kaptan adam basi 2-3 kilo mercan-cupra icin gelecekseniz balik halinde var hic zahmet etmeyin demis bunlara. kovalar dolusu tutacaklarini söylemis... deli gibi olta makinasi -kamis-yem aliyorlardi. hatta karides icin balik haline gidiyorlardi en son.👎Cumartesi Evrim 1 teknesi ile Kuşadasından açıldık
Bugün herkes eli boş dönmüş galiba
Sabah 05:30 Karaburun iskeleden başladık Mordoğan limana kadar 3 mera denedik ama sonuç yok
Ben de güzel hava ve denizin bir fotoğrafını çekerek günü sonlandırdım.![]()
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemliyi bilmiyorum ama rapala ve silikona dokunuş bile yoktu. Poyraz esmesini bekleyip tekrar deneyeceğim. Lodos esiyor bu aralar. Belki bir Seferihisar tarafını deneyebilirim.Bu merada yemli de boş ise yapacak birşey yok, balığa değil deniz havası almaya gideceğiz, balık olursa süpriz olacak demekki artık.
Denk gelmedim onlara. Ben de mersinliyim tanışmış olurduk.cuma aksami balikcilik dukkaninda mersinden gelen arkadaslarla tanistik. evrim 1 le baliga cikacaklardi.kaptan adam basi 2-3 kilo mercan-cupra icin gelecekseniz balik halinde var hic zahmet etmeyin demis bunlara. kovalar dolusu tutacaklarini söylemis... deli gibi olta makinasi -kamis-yem aliyorlardi. hatta karides icin balik haline gidiyorlardi en son.👎
Denk gelmedim onlara. Ben de mersinliyim tanışmış olurduk.
Yarından salıya kadar Foça’da olacağım. Bu sefer sadece spin denemek istiyorum. Önerisi olan var mı? Karacam otelde kalacağım. Amaç gezmek, eşimle ve çocuğumla gideceğim ama akşam/gece/sabah deneme yapmak istiyorum. Henüz spin ile balık tutmadım. Silikon deneyeceğim ama önerisi olan varsa onu da deneyebilirim.