Slm.izmirde oturuyorm kıyıdan şu an av yapabileceğim nereleri var bu aylarda balık dahi yok gerçi yeme bile aldırış etmez de genede bu aylarda gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum.teşekkrlr.Rastgele hobidaşlara
Slm.izmirde oturuyorm kıyıdan şu an av yapabileceğim nereleri var bu aylarda balık dahi yok gerçi yeme bile aldırış etmez de genede bu aylarda gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum.teşekkrlr.Rastgele hobidaşlara
Slm.izmirde oturuyorm kıyıdan şu an av yapabileceğim nereleri var bu aylarda balık dahi yok gerçi yeme bile aldırış etmez de genede bu aylarda gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum.teşekkrlr.
arkadaşlar kumluk olan yerlerde az da olsa mırmır çıkma ihtimali varmı?şubat ve mart ayı için geçerli.teşkkrlr.Slm.izmirde oturuyorm kıyıdan şu an av yapabileceğim nereleri var bu aylarda balık dahi yok gerçi yeme bile aldırış etmez de genede bu aylarda gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum.teşekkrlr.
Liman civarı genelde küçük balık olur. Eskifoça yenifoça arasında güzel meralar var. oralarda dalarlı, suüstü ve batan sahtelerle güzel avlar çıkarabilirsiniz.Foca tarafinda bu mevsimde ne olur? Hangi av stili verimlidir?
Nasıldı hafta sonu?Liman civarı genelde küçük balık olur. Eskifoça yenifoça arasında güzel meralar var. oralarda dalarlı, suüstü ve batan sahtelerle güzel avlar çıkarabilirsiniz.
Bu hafta olta atmadım maalesef. Eşim bu hafta Foça'da beraber zaman geçirmemizi istedi. Ben de kırmadım tabiki. Oğlumuzla beraber kahvaltıdan akşam yemeğine kadar harika bir gün geçirdik. Ben de Foça'dan turistik yönüyle de keyif alınabileceğini gördüm. Çünkü hep balık için gelirdim 😀 Ama işte damarda var ya duramıyorsun. Eşime saatlik tekne turu önerdim. Tabiki amacım kıyıya yakın yerlerdeki olası spin meralarına bakmaktı.Nasıldı hafta sonu?
Çocukların yüzünde bir gülücük açtırabilirsek dünyanın balıklarına değer. Tabii ki en güzeli ikisinin bir arada olması 😉Bu hafta olta atmadım maalesef. Eşim bu hafta Foça'da beraber zaman geçirmemizi istedi. Ben de kırmadım tabiki. Oğlumuzla beraber kahvaltıdan akşam yemeğine kadar harika bir gün geçirdik. Ben de Foça'dan turistik yönüyle de keyif alınabileceğini gördüm. Çünkü hep balık için gelirdim 😀 Ama işte damarda var ya duramıyorsun. Eşime saatlik tekne turu önerdim. Tabiki amacım kıyıya yakın yerlerdeki olası spin meralarına bakmaktı.O da hüsran oldu tabi çünkü tur İncir Adası'nın içinden geri dönüşle bitti. Neredeyse hiç açılmadı tekne. Yani bu hafta için birşey diyemiyorum ama 2 hafta öncesinde 5-6 kadar küçük balık takılmıştı oltamıza. Birkaç zargana alındığını gördük çevredeki diğer oltacılar tarafından. Bu ara sadece Foça değil tuhaf bir şekilde neredeyse her yer ortalamanın çok altında seyrediyor. Su her zamankinden biraz daha fazla soğumuş olabilir bilemiyorum.
Çocukların yüzünde bir gülücük açtırabilirsek dünyanın balıklarına değer. Tabii ki en güzeli ikisinin bir arada olması 😉
Malesef benim öyle bir şansım yok. Oğlumda balık alerjisi olduğu için. Ama biz de arada bir tekneye binip avlanmaya gidiyoruz. Balık yakaladıkça horozlanmasını görmek ayrı bir keyifBunu da çocuklarımıza kendi tuttuğumuz balığı yedirerek yapabiliriz mesela 😉
Benim kızım normalde pek balık sevmez ama senin için yakaladım dediğimde benim tuttuğum balıkları yemeye bayılıyor... 🙂
Malesef benim öyle bir şansım yok. Oğlumda balık alerjisi olduğu için. Ama biz de arada bir tekneye binip avlanmaya gidiyoruz. Balık yakaladıkça horozlanmasını görmek ayrı bir keyif