İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Bayramdan sonra 10 gün Kuşadası'nda kalacağım. Balık için kıyıdan avlanabileceğim nereleri tavsiye edersiniz? Özellikle spin denemek istiyorum. Gerekirse yemli de olabilir. Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.

Bayramdan sonra 10 gün Kuşadası'nda kalacağım. Balık için kıyıdan avlanabileceğim nereleri tavsiye edersiniz? Özellikle spin denemek istiyorum. Gerekirse yemli de olabilir. Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.

Ava arkadaş lazım olursa Kuşadasına gelince haber verin 🙂

kuşadası spin tekniği açısından çok verimli değil kanımca hatta hiç değil ... bilmiyorum forumdaşlar ne der.

merhaba arkaşlar hayırlı bayramlar şimdiden bayramda 4 gün ürkmez de olucam bulunacağım ayışığı beach, yıldız otel , ürkmez gece pazarı gibi yerler var bu civarda spin veya lrf ile avlanabileceğim nereleri var gerçi yanımda surf de götürücem 😀 ama önceliğim spin bildiğiniz duyduğunuz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim

kuşadası spin tekniği açısından çok verimli değil kanımca hatta hiç değil ... bilmiyorum forumdaşlar ne der.
Geçen sene çeşmede nisan ayında 1 hafta bulundum. Hergün sabah suyuna gidip denedim ama spin ile bi tek vuruş aldım başka da bişey yoktu. Yani bence de çok iyi bir mera değil spin ile ama bu işler kısmet işi.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığın ciğeri yanıyor! Durum katlanılabilir gibi değil.
Hepinize, hepimize geçmiş olsun.

Abi sorma, çok üzgünüm. Pazar günü Çeşme'den dönerken dumanlar kaplamıştı gökyüzünü ve halen devam ediyor ne yazık ki. Taa Çanakkale'den gelen ekipler yollardaydı. Umarım bir an önce kontrol altına alınır...

Back