Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Siz ikinci arkadassiniz vatoz olabilecegini belirten fakat dipten hiç yukarı kaldiramadim yer yer 2 metre civarı kaloma çalıştı fakat hemen sonrasında dinlenme veya aşağı hafif çekiyordu 10 dakika sürdü ve sonunda florocarbon kısmı koptu.dugumler sağlam lider yeniydi kopan kısmı inceledim surtunme hiç olmamış misina 0.35mm lider kısmı ise berkley trilene big game 0.46 mm
Yani 0,46 mm kalınlığındaki misinayi koparttı üstelik ben 10 dakika boyunca kamis u şeklindeydi ve kamışın kirilmadigina mi sevineyim yoksa kacirdigim şeyin ne olduğunu bilemedigime mi üzüleyim?
Sonuç olarak değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat vatozun direk suruklemesi düzenli veya aralıklı suruklemesi gerekmez miydi.baligi dipten 5 m yukarı kaldiramadim bu vatozsa eğer sanırım devasa bı vatoz olmali aksi halde mevcut takımım ile vatozu yukarı kaldirabilirdim diye düşünüyorum

Vatoz böyle kalama alıyor. Yavaş yavaş arada sert.

Meskoder

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yarın AliAğa da olucam.. Gece de Foçaya geçip 1 hafta filan oarada kalıcam....

Aliağa ve Foça için Bilgisi ve önerisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

nagoyalı

Üye
Adı
sertan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Siz ikinci arkadassiniz vatoz olabilecegini belirten fakat dipten hiç yukarı kaldiramadim yer yer 2 metre civarı kaloma çalıştı fakat hemen sonrasında dinlenme veya aşağı hafif çekiyordu 10 dakika sürdü ve sonunda florocarbon kısmı koptu.dugumler sağlam lider yeniydi kopan kısmı inceledim surtunme hiç olmamış misina 0.35mm lider kısmı ise berkley trilene big game 0.46 mm
Yani 0,46 mm kalınlığındaki misinayi koparttı üstelik ben 10 dakika boyunca kamis u şeklindeydi ve kamışın kirilmadigina mi sevineyim yoksa kacirdigim şeyin ne olduğunu bilemedigime mi üzüleyim?
Sonuç olarak değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat vatozun direk suruklemesi düzenli veya aralıklı suruklemesi gerekmez miydi.baligi dipten 5 m yukarı kaldiramadim bu vatozsa eğer sanırım devasa bı vatoz olmali aksi halde mevcut takımım ile vatozu yukarı kaldirabilirdim diye düşünüyorum
vatozvu geldi 😅😅😅
FF08B5D3-30B0-4088-B316-AEC6B6EA9558.jpeg
88FB2B3C-F8C3-4190-A96A-529C296BC3B4.jpeg

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlar çandarlı yeni liman hakkında bilgisi olan varmı ? Liman inşaatı durmuş galiba, ama yaptıkları iskeleye giriş var diyorlar. Derinlik haritasına göre o bölge ortalama 20 m derinlikte. Avlak için nasıldır. ?
çandarlı.jpg

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Stalker

Yeni Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
pc içinde var mobil içinde var.
pc dekinde derinlik haritasını görebiliyorsunuz.
mobil olanında 15 gün deneme sürümü var.

Burdan chartviewer kısmına basınca girebilirsin.

Adı
bahattin akkaya
Selamlar saygılar sevgili hobidaşlar. 10 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz bu güzel avı paylaşmak gözlerinizin pasını azıcıkta olsa silmek istedim. Meramız kuşadası marinadan çıkıp özdere açıklarındadır. Av başlangıç saati sabah 6:30-07:00 av bitiş saati 14:00
Kızımın kırmızı balık sevdiği de doğrudur. Eve geldikten sonra yaklaşık yatım saat bu şekilde inceledi:)

Hepinize rast gelsin sağlıcakla kalın. 7 kasımda tekrar gideceğiz aynı meraya buradan paylaşırım yine nasibimizi.

Ekli dosyalar

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Selamlar saygılar sevgili hobidaşlar. 10 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz bu güzel avı paylaşmak gözlerinizin pasını azıcıkta olsa silmek istedim. Meramız kuşadası marinadan çıkıp özdere açıklarındadır. Av başlangıç saati sabah 6:30-07:00 av bitiş saati 14:00
Kızımın kırmızı balık sevdiği de doğrudur. Eve geldikten sonra yaklaşık yatım saat bu şekilde inceledi:)

Hepinize rast gelsin sağlıcakla kalın. 7 kasımda tekrar gideceğiz aynı meraya buradan paylaşırım yine nasibimizi.
Özlemişiz bu görüntüleri.