İzmir ve Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa)

Merhabalar herkese tekrar. Yeni olduğumdan bilmediğimden soruyorum; organize olup balığı çıkıyor musunuz buradan planlayıp?

Hoş geldiniz Serdar bey, ben hiç çıkmadım bilmiyorum ama tanışıp beraber giden illaki olmuştur. Yasaklar bitince herkes kendini meralara atacaktır diye düşünüyorum 😁

Hoş geldiniz Serdar bey, ben hiç çıkmadım bilmiyorum ama tanışıp beraber giden illaki olmuştur. Yasaklar bitince herkes kendini meralara atacaktır diye düşünüyorum 😁

Hoş bulduk merhabalar, aynen dediğiniz gibi şu yasaklar sağlık sorunları bir düzelse.
Yarın Çeşme'ye doğru gideceğiz iki arkadaş bakalım

Rastgelsin şimdiden

körfezde kalamar videoları var yakın tarihli, var mı ki hakkaten yoksa çok büyük tesadüf mü demek lazım

Bugün iki arkadaş Çeşmeye gittik. Sabah 10:30 gibi bir levrek alabildik. Fakat sonrasında akşam 18:00 e kadar maalesef devamı olmadı =)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-01-20 at 12.30.06.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-20 at 12.30.06.jpeg
    81.1 KB · Okunma: 215
merhaba bu sayfanın değerini geç farketmenin üzüntüsüyle bir soru sormak istiyorum.
boy 181/90kg kıyıdan çoğunlukla yazları surf yanında ara sıra da levrek istavrit gibi balıkları avlanmak için
daiwa ninja 270 14/42 atarlı kamışı aldım. bu kamışın bir alt modeli olan crosfier 10/35 ile arasında kalmıştım henüz kullanmadım. değiştirme imkanım var. ara sıra sahte ve slikon atmak için bu kamışlardan hangisi daha uygundur.
birde izmir için sahte önerisi (uygun fiyatlı)verirseniz sevinirim

10 35 atar aralığı bence daha iyi, 22 gr üstüne çıkmadıkça yormazsın kamışı ki onda yeter. 10 grama kadar da inersin silikon jig head atarken. Çok büyük fark mı çok da değil.

Savage gear jerk minnow düz beyaz al bence, sea horse exfortuna sea horse wax shad su üstü olarak iş yapar. Japanese mavi silikon alabilirsin

teşekkürler ilginiz için. Öncelikle ben genellikle surf avlanıyorum. surf avlandığım zamanlarda merada yanımda levrek için atan da çok oluyordu alanda. beklerken daha çok levrek için su üstü sahte ve ağır slikon ile alıyorlardı gözlemlediğim. bende bu şekilde hedefledim ancak izmirde çupra bazen çok kıyılıyor ve surf atıp beklerken de yakına yengeçli zoka atmak için bir kamış istedim satıcıdan bunu tavsiye etti, daha doğrusu ikisini gösterdi bu ve bu kamışı daha sağlam dedi o yüzden ikilem de kaldım. ne dersiniz crosfair mi bu mu uygun nasıl avlandığımı anlatabildim sanırım

Yengeçli atacaksanız kurşun takarsınız muhtemelen o zaman atış değeri yüksek olan daha uygun olur

Back