Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR VE Çevresi Balık Durumu (Çeşme-Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Cumartesi yasakları kalktı balığa giden olursa paslaşalım =))
Bu arada dün akşam suyunda Çeşme lunapark'ı denedim 4-5 kişi daha vardı sıfır balık :agla:

Adı
bahattin akkaya
Cumartesi yasakları kalktı balığa giden olursa paslaşalım =))
Bu arada dün akşam suyunda Çeşme lunapark'ı denedim 4-5 kişi daha vardı sıfır balık :agla:
Bu cumartesi biz kuşadasından çıkıp Özdere açıklarında avlanacağız. Hedef balığımız kırmızı. Av sonu buradan paylaşım yaparım. Aynı merada yasaktan önce aldıklarımızı bir kaç sayfa önce paylaştım. Bakalım kısmetimizi bu hafta da arayacağız. Hepinize rast gelsin.

gkys

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu cumartesi biz kuşadasından çıkıp Özdere açıklarında avlanacağız. Hedef balığımız kırmızı. Av sonu buradan paylaşım yaparım. Aynı merada yasaktan önce aldıklarımızı bir kaç sayfa önce paylaştım. Bakalım kısmetimizi bu hafta da arayacağız. Hepinize rast gelsin.
Haydi bakalım rastgele hocam. Bol kırmızı bekliyoruz. :)

Adı
bahattin akkaya
Haydi bakalım rastgele hocam. Bol kırmızı bekliyoruz. :)
Eyvallah teşekkür ederiz. Valla kasım ayından beri bekliyoruz bu günü. Bakalım antenli mercan da deneyeceğiz. Hatta sırf bu yüzden dünya para harcayıp yeni bir set yaptım. Slow jig üzerine yoğunlaşacağım bu sene biraz. Tai rubber disiplinini de ayrıca deneyeceğim.

Tailwalk wide basal vt 81 l
Daiwa grandwave 220 gr atarlı kamış
Daiwa Braid X8 PE 2 ip ile bir set oluşturdum.

İnşallah güzel paylaşımlar yapabilirim Cumartesi akşamına

Sağlıkla kalın

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hava durumunu iyi takip edin de deniz patlak bu aralar aman dikkat

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Eyvallah teşekkür ederiz. Valla kasım ayından beri bekliyoruz bu günü. Bakalım antenli mercan da deneyeceğiz. Hatta sırf bu yüzden dünya para harcayıp yeni bir set yaptım. Slow jig üzerine yoğunlaşacağım bu sene biraz. Tai rubber disiplinini de ayrıca deneyeceğim.

Tailwalk wide basal vt 81 l
Daiwa grandwave 220 gr atarlı kamış
Daiwa Braid X8 PE 2 ip ile bir set oluşturdum.

İnşallah güzel paylaşımlar yapabilirim Cumartesi akşamına

Sağlıkla kalın
Hocam rastgele geç gördüm biraz,
Set harika olmuş, şu çıkrık makineler oldum olası bana çok güzel görünüyor. :harika:

Adı
bahattin akkaya
Hava durumunu iyi takip edin de deniz patlak bu aralar aman dikkat
Üstad dediğin gibi oldu kıyıya yakın yerlerde hava iyiydi ancak açıkta 15-16 knot hava gördük. Dalga boyu çok yüksekti. Windy e göre dalga yüksekliği 1 metre 1.3 metre arası gösteriyordu.
Çıktığımız tekne büyük ve denizci bir tekne, kaptanda deneyimli olunca pek problem yaşamadık ama denizden okkalı dayak yedik.
Hal böyle olunca meraya gittik ama üzerinde kalamadık. Daha korunaklı bölgelerdeki meralarda pek tat vermedi.
Gün sonunda 2 - 2,5 kilo mercan ile eve döndüm. Balık aldık ama keyif pek alamadık yani. Dolayısı ile pek fotoğrafta çekmemişim sadece aşağıya iliştirdim tek kare var. Denizde olan herkese rast gelsin.
6A503BD4-6A7F-4CCF-AE15-6B26542B82F3.jpeg

serdarcetin

Yeni Üye
Adı
Serdar Çetin
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mart çok mu kısır ne =)=)=)

Btc78

Aktif Üye
Adı
Burak Çakır
Haftaya 2-3 gün evden ve işten izin aldım ve hem dinlenme hem balık İzmir çevresi biryere kaçmayı planlıyorum. Foça Çeşme Karaburun Ayvalık... kıyıdan spin ve yemli yapacağım. Yılda bir anca ayırabildiğim bir zaman ve benim için kıymetli, balık açısından nereyi önerirsiniz?

tiras_o

Yeni Üye
Adı
özgür
Haftaya 2-3 gün evden ve işten izin aldım ve hem dinlenme hem balık İzmir çevresi biryere kaçmayı planlıyorum. Foça Çeşme Karaburun Ayvalık... kıyıdan spin ve yemli yapacağım. Yılda bir anca ayırabildiğim bir zaman ve benim için kıymetli, balık açısından nereyi önerirsiniz?
Çeşme Ildır dan açılabilirsin .ticari teknelerle .çeşit ve bereket açısından iyidir ;)