Güzel olur. Ben de balık aldığım meraları videolarımda paylaşıyorum, oradan da takip edebilirsiniz 🙂 Selamlar.Arkadaşlar İzmir ve çevresi kıyı şeridinde balık durumu ile ilgili bilgilendirmelerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.
Kastettiğiniz Saibaltı limanı galiba, çok güzel sargoz yapar gece liman içi. Yem sardalya, ama duyduğum orayı da kapatmışlar artık. Bütün balıkçı barınaklarını, marinaları, limanları tel çitlerle çeviriyorlar artık. Tekne sahipleri dışında da giriş yasak oluyor maalesef. Bir iki liman içi videosu ben de paylaştım. Mordoğan eski liman, Dalyan, Saipaltı, Alaçatı gibi yerlerden çok güzel balıklar aldık gece. Rastgele..benimde dikkatle takip edeceğim konuların arasında yer alacak..
ara ara urla iskele ye gidiyorum ( takımın takılmayacağı bir mera arıyorum🙂 )
en son şamandıralı takım ile deneyeceğim.
karaburun seyifaltı limanı içinde atçek ile levrek aldığını söyleyen birisi ile sohbet ettim.. sürekli gidiyomuş..
hem liman içi hem de limanın arka tarafından yemli takım ile mırmır , çipura çıkıyormuş.. bana lidaki denk geldi.. profil resmimdeki araç kaputunun en üstte sağdaki lidakiyi seyifaltı limanı arka tarafından aldım🙂
Yeni Foça'da neresi tam olarak? Öğretmen evinin önünden atardık arada ama balık alamadım oradan pek. Zıpkın merası derseniz Kara çukur, yelken kayalıkları, aslan burnu, Çakmaklı taş ada gibi çok meralarım var ama surf casting için mera bilgisi verirseniz denemek isterim. Verimli avlar olur ise güzel videolar çıkarabilirim buralardan. Ben de Bayraklı'da ikamet ediyorum.O zaman sicagi sicagina ilk paylasimda bulunuyorum
Yer Mekan : Yeni Foca
Zaman Dilimi : 18.00 / 23.00
Yem : Boru Kurdu
Hedef Balik : Cupra / Mirmir / Levrek v.s.
Yakalanan Balik : 400grm 525grm 485grm 3 adet cupra
Aksam saatlerinde basladigmiz balik avinda Allah yuzumuzu guldurdu cok sukur
![]()
![]()
![]()
![]()
Nerede sordunuz? Ben görmedim, Kasım ayında Çeşme Ovacık cennet koyunu öneririm. (Kleopatra koyu da deniliyor şimdilerde. Merdivenli koy, araçlar eskiden merdivenin oraya kadar inerdi ama artık kapatmışlar. Araba yukarıda kalıyor biraz, yürümek gerekiyor ama çok keyifli meradır. plajı kumluktur, takılma olmaz ve kasım aralık aylarında geçit çipuraları sürüler halinde geçer buradan. Denk gelirseniz balığı kırarsınız. Rastgele.Yakında bende İzmir çeşme tarafında olacağım dikkatle takip edeceğim bir konu. Geçen günlerde İzmir/çeşme avlak yeri sormuştum ama bir kişi haricinde kimse cevap vermemişti ve bu konu beni baya üzmüştü belki buradan biraz bir şeyler öğrenirim.
Ad / Soyad alayım, eklerimWp Grubu var ise aktif sizin oralara bir yolcumuz var 🙂 eklerseniz sevinirim 0531 511 09 31
Ömer Faruk AydınAd / Soyad alayım, eklerim
ad/soyad ve telefon numarası alayım 🙂Ben de katilmak isterim gruba, uzun zamandir bostanli mavisehirde yekpare tecrube kazanmaya çalışıyorum lrf konusunda