İzmir'de at çek organizasyonu yapsak katılım nasıl olur...

Hocam organizasyon olursa hafta sonları ben de gelebilirim.(Tabii güncel ise)

İzmirde mera arayışında olanlar için kesinlikle denenmesi gereken bir yer. Urla azmak. Spin için rüzgâr çok fazla ayakta durulcak gibi değil ama 5 7 knot rüzgârda bu mera kesinlikle iş yapar gibi görünüyor levrek varsa tabi. Ama ağır kurşun surf kamışla burda atış yapmak isterdim. Bu mera boş çevircek yere benzemiyor.
Köy yolu gibi bir yoldan geliniyor normal bir araçlada gelinebilir biryer.Aslında organizasyon içinde düşünülebilir bir mera. Burdaki birisiyle biraz sihbet ettim 2 3 kiloluk balıklar alıyolarmış buradan. Plaj kısmından değilde azmak ile denizin birlestiği yerde kayalık burun var oradan atıyolarmış.
Gelmek isteyenler için
Yer Konumu : Düzce Mahallesi, Azmak Mevki, 35430 Seferihisar/İzmir

(link)
20180214_095841.jpg
20180214_095844.jpg
Buda azmakla denizin birleştiği burun

Son düzenleme:
İzmirde mera arayışında olanlar için kesinlikle denenmesi gereken bir yer. Urla azmak. Spin için rüzgâr çok fazla ayakta durulcak gibi değil ama 5 7 knot rüzgârda bu mera kesinlikle iş yapar gibi görünüyor levrek varsa tabi. Ama ağır kurşun surf kamışla burda atış yapmak isterdim. Bu mera boş çevircek yere benzemiyor.
Köy yolu gibi bir yoldan geliniyor normal bir araçlada gelinebilir biryer.Aslında organizasyon içinde düşünülebilir bir mera.
72333 dosyayı görüntüle
72334 dosyayı görüntüle

Demircili sahilimi burası. Muhtarın yerine benzettim biraz

Bu konuyu yeni gördüm açıkçası ama eğer bir organizasyon olursa ben de gelmek isterim.

Urla tarafindayim. Haftaici cesmede haftasonu urla guzelbahce taraflarinda at cek yapiyorum. Giden olursa katilirim.

Back