İzmirde Çipura Hangi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Ayda Tutulmaya Başlanır Bu Ayda Tutulabilir Mi Ve Hangi Aylarda Tutulur Haftasonu Gitmeyi Düşünüyorum Da Mevsimi Değilse Boşuna Vakit Kaybı Olur Şimdiden Herkese Teşekkürler...

Ayda Tutulmaya Başlanır Bu Ayda Tutulabilir Mi Ve Hangi Aylarda Tutulur Haftasonu Gitmeyi Düşünüyorum Da Mevsimi Değilse Boşuna Vakit Kaybı Olur Şimdiden Herkese Teşekkürler...
Körfezde girişler nadirde olsa başladı.Alsancak ve konakta çekenler var.Nisan 15-20 itibarı ile çoğalır.

Forumlardan ya da facebooktaki gruplardan takip ederseniz hangi ilçede hangi balıkları ne zaman tuttuklarını raporlardan görebilirsiniz. Bu aralar izmirde de başladı çupra raporları.

Biz iki hafta sonudur konak iskeleden deniyoruz. Özellikle pazarları lodosa dönen rüzgardan mı bilmiyorum ama çok az balık yapıyor, ama cumartesileri bira biraz yapmaya başladı. Nisan ortası gibi şenlenir diye ümit ediyoruz.

Aslında daha önceki senelerde nisan sonuna doğru başlardı tek tük ama bu sene ne hikmetse mart sonunda balık almaya başladılar bizzat gördüm ben birkere gitme fırsatı buldum yanımdaki birkaç kişinin çupra aldığına şahit oldum (200-300 g) civarıydı yinede mayıs haziran da sıklaşır genel anlamda ( bu yazdıklarım körfez için geçerlidir yani ben orayı biliyorum ) rastgele demek lazım balık nasip işi 🙂

Aslında daha önceki senelerde nisan sonuna doğru başlardı tek tük ama bu sene ne hikmetse mart sonunda balık almaya başladılar bizzat gördüm ben birkere gitme fırsatı buldum yanımdaki birkaç kişinin çupra aldığına şahit oldum (200-300 g) civarıydı yinede mayıs haziran da sıklaşır genel anlamda ( bu yazdıklarım körfez için geçerlidir yani ben orayı biliyorum ) rastgele demek lazım balık nasip işi 🙂

Back