Hasanizmir
Daimi Üye
En uygun fiyatlı sahte,igne,kurşun ve benzeri malzemeleri yerler
Onları biliyorum abi her yerdeki fiyatla aynı genellikleBirkaç büyükçe mağaza var, çoğuda Hisarönü denilen yerde..
İsim olarak Çağlar Av, Karan Balıkçılık aklıma ilk gelenler
Herkes distribütörün verdiği fiyatı uygulamak zorunda..Onları biliyorum abi her yerdeki fiyatla aynı genellikle
waveinde birçok orjinal markalı ürünler var (duel , daiwa vs...).Ben daha önce cesaret edip almadım buradan.Gerçekten orjinal ürün mü bunlar...Sizin sanırım bu konuda tecrübeniz var...Bu izmirde değil sadece Türkiyenin her yerinde var bu durum . Ben izmirde bir mağazdan 3 kişi aracılığı ile aynı mağazadan teklif aldım 🙂 3 kişidende farklı fiyat geldi. Yapılacak mantıklı hareket o mağazalarda çalışan veya çalışan veya sahibini tanıyan birini bulup onun üzerinden ürünü almak en mantıklısı . Ya da direk yurt dışından fiyatlara bakın . waveinn.com dan bakın fiyatlar uygunsa isteyin 4 günde geliyor ptt eve teslim yapıyor ve eğer vergi varsa kapıda tahsil ediyor. Son dönemde duyduğum sahte fiyatları zıvanadan çıktı malesef , tabi bunda dolar avronun artışının payı varda tutulan ürünlerde ekstra fiyat zammı dikkatimi çekiyor.
Ben vaweinnden baya bi iğne getirttim hepsi orjinaldi. Genelde fırdöndü , iğne vb şeyleri fiyat karşılaştırması yapıp vaweinnden istiyorum ben. Ürünlerde sahte çıkma gibi bir şey söz konusu olacağını sanmam. İspanya menşeili bir firma. Trekinng ürünleri içinde trekinnden alışveriş yapmıştım . İşin en güzel tarafı burada bir ürün istediğimde 1 haftada anca geliyor . İspanyadan 4 günde genelde elimde oluyor.waveinde birçok orjinal markalı ürünler var (duel , daiwa vs...).Ben daha önce cesaret edip almadım buradan.Gerçekten orjinal ürün mü bunlar...Sizin sanırım bu konuda tecrübeniz var...