Izmirde en uygun fiyata malzeme alabilecegim yerler

Hasanizmir

Daimi Üye
Tepki
401
Ödül
73
En uygun fiyatlı sahte,igne,kurşun ve benzeri malzemeleri yerler

Kemeraltında birçok mekan var ama düzenli müşterilerine güzel indirimler yapıyorlar.

Birkaç büyükçe mağaza var, çoğuda Hisarönü denilen yerde..
İsim olarak Çağlar Av, Karan Balıkçılık aklıma ilk gelenler

Onları biliyorum abi her yerdeki fiyatla aynı genellikle
Herkes distribütörün verdiği fiyatı uygulamak zorunda..
Yani aynı ürünlerin aynı fiyata olması normal..
Dükkana gittiğinde her satıcı 3-5 mutlaka indirim yapar ama birinde 90 olan diğerinde 70 olmaz..

Bu izmirde değil sadece Türkiyenin her yerinde var bu durum . Ben izmirde bir mağazdan 3 kişi aracılığı ile aynı mağazadan teklif aldım 🙂 3 kişidende farklı fiyat geldi. Yapılacak mantıklı hareket o mağazalarda çalışan veya çalışan veya sahibini tanıyan birini bulup onun üzerinden ürünü almak en mantıklısı . Ya da direk yurt dışından fiyatlara bakın . waveinn.com dan bakın fiyatlar uygunsa isteyin 4 günde geliyor ptt eve teslim yapıyor ve eğer vergi varsa kapıda tahsil ediyor. Son dönemde duyduğum sahte fiyatları zıvanadan çıktı malesef , tabi bunda dolar avronun artışının payı varda tutulan ürünlerde ekstra fiyat zammı dikkatimi çekiyor.

Bu izmirde değil sadece Türkiyenin her yerinde var bu durum . Ben izmirde bir mağazdan 3 kişi aracılığı ile aynı mağazadan teklif aldım 🙂 3 kişidende farklı fiyat geldi. Yapılacak mantıklı hareket o mağazalarda çalışan veya çalışan veya sahibini tanıyan birini bulup onun üzerinden ürünü almak en mantıklısı . Ya da direk yurt dışından fiyatlara bakın . waveinn.com dan bakın fiyatlar uygunsa isteyin 4 günde geliyor ptt eve teslim yapıyor ve eğer vergi varsa kapıda tahsil ediyor. Son dönemde duyduğum sahte fiyatları zıvanadan çıktı malesef , tabi bunda dolar avronun artışının payı varda tutulan ürünlerde ekstra fiyat zammı dikkatimi çekiyor.
waveinde birçok orjinal markalı ürünler var (duel , daiwa vs...).Ben daha önce cesaret edip almadım buradan.Gerçekten orjinal ürün mü bunlar...Sizin sanırım bu konuda tecrübeniz var...

waveinde birçok orjinal markalı ürünler var (duel , daiwa vs...).Ben daha önce cesaret edip almadım buradan.Gerçekten orjinal ürün mü bunlar...Sizin sanırım bu konuda tecrübeniz var...
Ben vaweinnden baya bi iğne getirttim hepsi orjinaldi. Genelde fırdöndü , iğne vb şeyleri fiyat karşılaştırması yapıp vaweinnden istiyorum ben. Ürünlerde sahte çıkma gibi bir şey söz konusu olacağını sanmam. İspanya menşeili bir firma. Trekinng ürünleri içinde trekinnden alışveriş yapmıştım . İşin en güzel tarafı burada bir ürün istediğimde 1 haftada anca geliyor . İspanyadan 4 günde genelde elimde oluyor.

Ürünlerde ne kadar vergi uygulandığını görebiliyormyz çünkü almak istediğim bir Kamış var burada biraz pahalı oradan daha ucuza getirebilirmym merak ettm

Back