Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir'de hayalet şehir bulduk, hayalet şehirde de mera..

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Trakonyanın maşallahı varmış. Mera çok güzel duruyor ama daha çok yüzmeye uygun gibi göründü :)
Masmavi kumluk güzel denizmiş. Biraz daha yosun taş falan olsaydı çok daha güzel avlar çıkardı diye düşünüyorum.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Trakonyanın maşallahı varmış. Mera çok güzel duruyor ama daha çok yüzmeye uygun gibi göründü :)
Masmavi kumluk güzel denizmiş. Biraz daha yosun taş falan olsaydı çok daha güzel avlar çıkardı diye düşünüyorum.
Gece güzel av verir bence de biz biraz geç kaldık. Konum itibariyle Çeşme'nin en uç noktalarından ve bu bölgede balık olmaması zor. Benim şanssızlığım oldu biraz :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Çok güzel bir koy, muhteşem Ege mavisi denizi olan bir yer bulmuşsun Rıfat.
Balığı ittiret gitsin, onu zaten bildiğin yerlerde yakalıyorsun.
Salacağın balığın ağzından iğneyi minimum hasarla çıkartmak için takım çantasına güzel bir balık maşası eklemek de şart sanki.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çok güzel bir koy, muhteşem Ege mavisi denizi olan bir yer bulmuşsun Rıfat.
Balığı ittiret gitsin, onu zaten bildiğin yerlerde yakalıyorsun.
Salacağın balığın ağzından iğneyi minimum hasarla çıkartmak için takım çantasına güzel bir balık maşası eklemek de şart sanki.
Abim teşekkür ediyorum. Tutacak bir şey bulamayınca çizmemin topuk kısmı ile tabanı arasında kalan boşluğa yatırıp hafifçe sabitledim. Kesinlikle ağırlık vermedim, bir kaç kez de bu yüzden ayağımın altından kaçtı zaten :) Zarar vermeden salayım diye özen gösterdim ve başardık da. Ama haklısınız, bir maşa almak şart olmuş. Teşekkürler, selamlar..

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Usta emeğine sağlık. Öncelikle muhteşem bir mera bulmuşsun. Denizin maviliği berraklığı ortam 10 num. ⭐⭐⭐⭐⭐
Sanırım denizin yatık olması, meranın çok fazla derin olmaması, o berraklık sebebi ile çok fazla vuruş alamadın. Biraz daha dalga basık bir hava olsaydı farklı şeyler olurdu bence.

Daha müsait bir zamanda o merada birde gece avı daha keyifli olurmuydu 🤔🤔acaba!

Yinede çok güzel bir video olmuş. Eline emeğine sağlık. TEBRİKLER 👍👍👍 RASTGELSİN.

Son düzenleme:

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Usta emeğine sağlık. Öncelikle muhteşem bir mera bulmuşsun. Denizin maviliği berraklığı ortam 10 num. ⭐⭐⭐⭐⭐
Sanırım denizin yatık olması, meranın çok fazla derin olmaması, o berraklık sebebi ile çok fazla vuruş alamadın. Biraz daha dalga basık bir hava olsaydı farklı şeyler olurdu bence.

Daha müsait bir zamanda o merada birde gece avı daha keyifli olurmuydu 🤔🤔acaba!

Yinede çok güzel bir video olmuş. Eline emeğine sağlık. TEBRİKLER 👍👍👍 RASTGELSİN.
Çok haklısın abim, bu mera rüzgarlı dalgalı bir hava istiyor, ve bir de gece avı. Yemi de doğru seçmek av şansını arttıracaktır. Yine deneyeceğim burayı :) Teşekkürler.