İzmirde Tekne Oraganizasyonu İsteyen Olur mu?

Yav İzmir tur kaynıyor 🙂 Kuşadası darboğaz avları var. Çeşmeden açılan bir sürü tekne var 😀 Biz istanbuldan ayarlayıp geliyoruz oralara 😀 @Selahattin bir darboğaz organizasyonuna girişsekmi altından kalkabilirmiyiz 😀

istanbulda yaşarken izmirdeki avlananlara acayip imrenirdim istanbulda pek balığa gitmezdim. süpriz bir şekilde izmire tayinim çıktı. 6 aydır izmirdeyim. şimdide izmirde pek balığa çıkmıyorum ve istanbul boğazında lüfer tutanlara acayip imreniyorum 🙂
demekki istediğin imkana sahip oluncaya kadar kıymetliymiş 🙂

Bebe boyda trança tutmak için bi de üstüne o kadr yol ve para harcamak bana mantıksız geliyor @senihcan
Selo valla bizim teknede balıkları alan adam toplam 4 tane gerçek antenli mercan 2 tane trança palazı çekti . Özellikle antenlilerden biri kiloluktu 😀 Biz gidelim trança palazlarını salarız 😀

istanbulda yaşarken izmirdeki avlananlara acayip imrenirdim istanbulda pek balığa gitmezdim. süpriz bir şekilde izmire tayinim çıktı. 6 aydır izmirdeyim. şimdide izmirde pek balığa çıkmıyorum ve istanbul boğazında lüfer tutanlara acayip imreniyorum 🙂
demekki istediğin imkana sahip oluncaya kadar kıymetliymiş 🙂
Hocam İzmirde kofana meraları var onları araştırın istanbula hiç özenmeyin bence bu aralar. Hele şu dönem çupra geçişi başlıyor kelle çupra haberleri geliyor. Karaburun taraflarına kesinlikle yemliye gidin . Haftasonu bütün limanlardan avlar düzenleniyor 😀 Şimdi ben İzmirde olsam varya offf offf 😀

La durun yurt dışına 2015 için bulaştırmayın beni 😀 Bi durumu toparliyim seneye yurt dışına akarız 😀 Bu seneye bi darboğaz sıkıştıralım yada bir sultaniçe yapalım mercana 😀

• Beğen
Tepkiler: ino
Back