İzmir'den Selamlar

Merhaba hoş geldin kardeşim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levrek derelerin yağıştan sonra döküldüğü yerlerde avlanmak için bulunur mu ben izmirde derenin denize döküldüğü yerde 10 saat öğlenden akşama kadar at çek yaptım hiçbirşey tutamadım ama yağmurdan sonra değildi kolum koptu ama bir şey tutamadım çok üzüldüm sabah tekrar gitmeli miyim yoksa yağmurdan sonra mı gideyim ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

Hoş geldin Enes... Bence levrekte de forumda da biraz sabırlı olmalısın 🙂 Sabreden derviş levreğine erişmiş 🙂 At çek sabır işi her gittiğimde levrek yakalasaydım balıkçı olurdum... Bence denemeye devam et... Sabah suyu akşam suyu dene, olmadı değişik meralar dene...

Yağmur, çamur, dalgalı hava, durgun hava her havada balık denk gelebilir. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde bulunmak. Buda tamamen nasip işi. O yüzden sabırsız davranmak balık avı tutkusu için en olumsuz davranıştır. Çabuk pes edesiniz. Balık avı hobiniz başlamadan bitmiş olur.
Hem takılan sahteler hemde diğer konularda forumu kurcalayarak neler yapabileceğinizi bulabilirsiniz. Öncelikle av yaptığınız bölgeyi gündüz gözü ile incelemelisin. Derinliği belirlemeli ve buna uygun sahteler kullanmalısın. Ayrıca sığ meralarda kıyıya yakın bölgelerde kamışın biraz yukarıya kaldırarak takılmaları engellemelisin. Hala takılıyorsa o bölgede at çek yapmamalısın. Kıyıyı tarayarak uygun bölgeleri bulmalısın.

Back