İzmir'den Selamlar

merhabalar tüm balikcilara araniza yeni katildim düsünceleriniz ve bilgileriniz icin simdiden tesekkürler

Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum yakinda izmire dönecegim izmir ve cevresinde nerede kiyi balikciligi yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekkürler

sagolasin arkadasim
hoş geldiniz.
neden dönüyorsunuz, nereden dönüyorsunuz bilmiyorum ancak buraya dönüyorsanız balıkçılık konusunda çok bir beklentiniz olmasın. zira yaşadığınız yerde nasıldır bilemem ama burada-yani türkiye’de- tecrübeli hiçkimse merasını söylemez. neden? çünkü ahlâktan yoksun bir millet haline geldik. meraya ağ atıyoruz avlağı berbat ediyoruz. meraya dinamit atıyoruz canlı namına hiçbir şey bırakmıyoruz. merayı sağa sola söylüyoruz, onlar başkalarına, onlar da başkalarına ve limit altı/limit üstü tanımadan orada balık kalmayana kadar avlıyoruz. denetim yok. troller ve gırgırlar balık bırakmıyor. kıyı balıkçılığı her geçen güz zorlaşıyor. balık popülasyonu her geçen gün azalıyor. kıyıdan balık avlamak neredeyse imkansız hale gelmeye başladı bile..

izmir bir kıyı şeridi. her yerinde avlanabilirsiniz. genel itibarıyla levrek, lüfer, granyöz, mırmır, eşkina, karagöz ve çupra çıkıyor.

türkiye simülasyonuna tekrar hoş geldiniz.

Merhabalar
öncelikle ismim Ercan ve yaşım 34 tekstil işi ile uğraşıyorum kısmetse bu yaz seferihisarda denizlerde olucağım tekne atçek şeklinde kullanılacak yazlık otoparkında muhafaza edilecek
yerliyurt 450 ve honda 20 hp kombinasyonu sipariş ettim mart ortası sonu gibi elimde olucak 31750 tekne + motor
+800 tl ye merdiven eklettiriyorum fabrikasından
tekne henüz yapım aşamasında eklenmesi gereken şeyleri söylermisiniz ?
onun haricinde tente yaptırmayı düşünüyorum bi yandan da yapabilirmiyim diyorum
acaba plastik su borusundan bu işi deneyen oldu mu ? yoksa illa krom mu kullanmak gerekli

Hoş geldin Ercan
Umarım teknen zamanında ve istediğin gibi gelir.
Bu kadar para harcamışken tente vs de orijinal olsun.
Tekne için gerekliliklerden biri de kamış yuvalarıdır.

Back