İZMİRE TAYİN..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asivolki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vapurla geçerken Sırtı çekerek başla 🙂 Bende konakta başlayacağım yakın zamanda.. Tabi ağır kağıt işleri biter ve git artık memleketine derlerse 🙂 Öğlen arasında konak pier in sağ tarafında at-çek denenir mi denenir 🙄
Gözüm döndü :tskler:

Vapurla geçerken Sırtı çekerek başla 🙂 Bende konakta başlayacağım yakın zamanda.. Tabi ağır kağıt işleri biter ve git artık memleketine derlerse 🙂 Öğlen arasında konak pier in sağ tarafında at-çek denenir mi denenir 🙄
Gözüm döndü :tskler:
aklıma geldi vapurdaki görevliye sordum sırtı çeksem olurmu diye. önce çok şaşırdı tabi tabi dedi gitti ciddiye almadı beni. halbuki çok ciddiydim 🙂 konağın denizinden tutulan balık yenmez diyorlar gerçi deniz çok pismiş.

Yerleşik yaşayan türler için bende aynı bilgiyi edindim. En kötü tut bırak yaparız 😀
öylede zevkli olmaz yahu 🙂 konak iskelenin sağından tutmaya çalışan birkaç kişi gördüm. amca yiyormusun bu balıkları diye sordum. ben yiyorum valla dedi. deniz pis ama zararlıdır amca dedim. atın ölümü arpadan olsun dedi 🙂) diyecek bişey bulamadım daha rastgele dedim gittim işime..

Hayırlı olsun.Neden uzak kalan Karşıyakadan ev tuttunuzki.?..Ulaşımıda düşünüp çok daha yakın yerlerden ev tutabilirdiniz bence.Bu arada tayin dediğinize göre kamu görevlisimisiniz sizde meslek nedir?

Hayırlı olsun.Neden uzak kalan Karşıyakadan ev tuttunuzki.?..Ulaşımıda düşünüp çok daha yakın yerlerden ev tutabilirdiniz bence.Bu arada tayin dediğinize göre kamu görevlisimisiniz sizde meslek nedir?
yakın yerlerdeki evlerin hem kirası yüksekti hem sıkışık sokaklar hemde evlerin çoğu sadece klimalı ve rutubetliydi. karşıyaka evet biraz uzak ama hem kombili hem etrafı açık ferah evler hemde kiralar nispeten birazdaha düşüktü o yüzden tercih ettim. vapurla gidip geliyorum daha zevkli hemde 🙂

izmirin neresinde levrek için şansım olabilir acaba arkadaşlar. şeytanın bacağını kırmak istiyorum artık:krsn: bu arada olur da ilk balığım ispendek denk gelirse pek geri salasım yok. ama siz abilerimin bu konuda taviz vermediğinizi de biliyorum. inş ilk balığım limit üstü levrek olur.

Son düzenleme:
Back