İzmirli amatör LRF avcıları klubü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erphan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o halde, İstanbul LRF avcıları gibi yeni bir konu aç bence. belki de katılım çok olur...

Değerli hobidaşlar: dün, Aliağa'da, atçek yarışmasına katılan arkadaşım Barbaros ile, tüm gün boyunca verilen seminerleri beraber takip ettik ve etkinliğe konuşmacı olarak davet edilen, Sulh Turgay Karaaslan'la da sohbet etme şansına sahip olduk. naçizane paylaşmak istedim:
IMG-20170225-WA0002.jpg

Herkese merhaba,
Şimdiye kadar hep amatör olarak tekneyle balık avı yaptım, kıyıdan oltayı atıp beklemek sıkıcı gibi göründüğü için hiç denemedim. LRF yöntemi dikkatimi çekti ve denemek istiyorum. İzmir ve çevresinde LRF ye ve at-çek'e uygun avlanma yerleri nerelerdir?

LRF klubu olarak sadece whatsapp tan mı paylaşım yapıyorsunuz... buradan da paylaşım yaparsanız bence talep ve bilgi paylaşımı daha fazla olacaktır. Gittiğiniz LRF avlanırınızda ki tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun kalarım.

Herkese merhaba,
Şimdiye kadar hep amatör olarak tekneyle balık avı yaptım, kıyıdan oltayı atıp beklemek sıkıcı gibi göründüğü için hiç denemedim. LRF yöntemi dikkatimi çekti ve denemek istiyorum. İzmir ve çevresinde LRF ye ve at-çek'e uygun avlanma yerleri nerelerdir?
Aramıza hoş geldin.

Merak ediyorum kim şu İzmir LRF grubunu face'de kuracak acaba

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ediyorum kim şu İzmir LRF grubunu face'de kuracak acaba

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maalesef ben kuramayacağım zira 7 ay önce kapattım hesabımı 🙁 umarım yakın zamanda kurulur da bu bahaneyle face de yeni bir hesap açarım 🙂

Back