İzmirli amatör LRF avcıları klubü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erphan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
LRF setimi aşşağı yukarı tamamladım.. Cumartesi günü ilk denemelerimi yapacağım. Sanırım ilk seferim atış denemeleriyle geçecek.. Ama nasip tabi belli de olmaz. Gerence taraflarına gitmeyi planlıyorum.. Herkese rastgele..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LRF setimi aşşağı yukarı tamamladım.. Cumartesi günü ilk denemelerimi yapacağım. Sanırım ilk seferim atış denemeleriyle geçecek.. Ama nasip tabi belli de olmaz. Gerence taraflarına gitmeyi planlıyorum.. Herkese rastgele..

Videodaki bölgeyi denemenizi öneririm... Videoda site adı yanlış yazılmış Günkent Sitesi

Arkadaşlar badembüküne gittim. Akşam suyuna 2 saat kadar attım. Çeşitli yem ve jig kombinasyonları denedim. Sadece 2 kez vuruş aldım. Daha sonra 8 den gece yarısına kadar yemli takımla avlandım. Hiç vuruş olmadı.. Benim yanımda 3 arkadaş vardı.. Bizim haricimizde de 5 ekip daha vardı sahilde.. kimsede bişey yok..

Bizde de durum farklı değil... Kasımdan beri sular 2 kere yükseldi ondada balık aldık... 2 haftadır boş dönüyoruz... Okeyi ne zaman atacak bekliyoruz 🙂

26 mart pazar sabah 6'dan öğleden sonra 3'e kadar konak vapur iskelesinin oradan yemli attık, bizimle birlikte 100 olta daha vardı sanırım, iki tane çupra tuttuldu 🙂 .

Dün akşam gerenceye gittim. Birkaç yazılı hani ve kaya balığı aldım. Tabi tekrar geri bıraktım. Yemli oltalarımıza ise tek bir vuruş dahi olmadı. Muhabbet ve temiz hava ile geri döndük 😉
f684923dcc5e37f6af8cced72fbd87a6.jpg
1e62eda52b493e8ad793f0c9b2f2e74c.jpg

Back