Jackson Ocean Gate 220cm 0.8-10 Ajing-Mebaring

yeni serisini getirmişler test edebilme imkanin oldu mu hocam ? eski seri de elinde varken kıyaslama sansin olurdu.
Şu an ellerindeki model @umitdulger abinin dediği gibi 1-12 atarlı. Anlattığım model kadar hassas olduğunu sanmıyorum. Yenisini de yakın zamanda getirirler herhalde ancak fiyatı 850+ olur tahminimce.

Ellerindeki model 1-12 gr atarlı, 0.8-10 gr atarlı olanın yeni serisi de yakın zamanda gelecekmiş.
Adamın anlatımını duyunca iştahım kabardı hiç aklımda yokken merakımdan alacaktım kamışı, neyse ki stokta kalmamış da param cebimde kaldı 🙂
Abi başımın üstünde yerin var, meram belli, buyur gel dene istediğin kadar av yap 🙂 @exemcli abi de gelir şampiyonlar ligine döner mera 😀

Bunun bir de 185 cm 0.6-8 gr atarlısı varmış, sen bir de onu dene bence.
Boy olarak bizim ülkemizdeki arkadaşlara kısa gelebilir ama gerçekten bu kadar hassas ise istavritte çok daha iyi olur bence.

Bunun bir de 185 cm 0.6-8 gr atarlısı varmış, sen bir de onu dene bence.
Boy olarak bizim ülkemizdeki arkadaşlara kısa gelebilir ama gerçekten bu kadar hassas ise istavritte çok daha iyi olur bence.
Abi işte kullanan birisini bulursam anca denerim. Piyasada bulunmuyor. Sen o tarz kısa kamışları nasıl kullanıyorsun abi ya, ben 210cmden aşağısında ciddi atış sorunları yaşıyorum 🙂

Abi işte kullanan birisini bulursam anca denerim. Piyasada bulunmuyor. Sen o tarz kısa kamışları nasıl kullanıyorsun abi ya, ben 210cmden aşağısında ciddi atış sorunları yaşıyorum 🙂

Hedef balık istavrit ise zaten hiç bir zaman uzakta olmuyor. 185 cm'lik bir kamış fazlası ile yeterli bizim meralarda istavrit avlamak için. Bir kaç sene önce elimdeki seti değiştirmek için satıp bir süre boşta kalınca, 155 cm'lik 0,5-5 atarlı daiwa presso iprimi alabalık kamışı ve 500'lük shimano makine ile istavrit avları yapmıştım. Hayatımın en verimli avları arasında çok rahat listenin üst sıralarında yer alır. Alabalık kamışları çok yumuşak olduğu için aradığım zevki pek vermedi belki ama verim olarak da hiç bir şeyi değiştirmedi. Geçen gün bayiye abu garcia mass beat 180 cm 0.8-3,5 atarlı kamışı incelemeye gittim ama o da alabalık kamışı olduğundan çok yumuşak geldi bana biraz daha sert ve hızlı toplayan bir kamış olsa aji kamışı niyetine alacaktım 🙂

Bugün getirebileceği en makul alternatiflerden biri tailwalk falan olabilir onlar da 2500 liradan aşağı satılmaz. Burada o parayı verip 3 gr atarlı 200 cm kamış alacak adam sayısı da 2 elin parmaklarını geçmez herhalde. Benim gibi takıntılı adamın bile kafasında sürekli bir soru işareti varsa diğerlerini düşünemiyorum. Bir yandan bu tarz kamışlar için bütçe oluşturdum birikim yapıyorum diğer yandan da acaba değer mi diye sürekli sorguluyorum, ancak kamışı elime aldığımda her şey netleşecek heralde 🙂

Bugün getirebileceği en makul alternatiflerden biri tailwalk falan olabilir onlar da 2500 liradan aşağı satılmaz. Burada o parayı verip 3 gr atarlı 200 cm kamış alacak adam sayısı da 2 elin parmaklarını geçmez herhalde. Benim gibi takıntılı adamın bile kafasında sürekli bir soru işareti varsa diğerlerini düşünemiyorum. Bir yandan bu tarz kamışlar için bütçe oluşturdum birikim yapıyorum diğer yandan da acaba değer mi diye sürekli sorguluyorum, ancak kamışı elime aldığımda her şey netleşecek heralde 🙂

İşte o değer mi kısmı çok sıkıntı hem maddi tarafı birde beklentin yüksek olması o kamışın beklentilerini çok aşırı yüksek yapıyor . En güzeli denemek fakat dediğin gibi çok az kişide bulabilirsin . Biz uzun yıllar buda idare eder ile devam edicez ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back