Japanese snake 90 mm su üstü

Şeytan diyor ki; Türkiye denizlerinde iş yapan renkler desenler vs belli, kalk en az İma kadar iyi, hatta ondan da iyisini yap. Çakma makma değil, marka yarat. Ama eminim ki dünyanın en kalitelisini yapsam, bizim millet yine gidecek ima vb. alacak. Bu iş böyle biraz 🙂

Bulundugunuz bolgede avlanilan baliklarin hangi sahteler ile alindigini ogrenmeye calisin, ben bu ise baslarken ne imalar, duolar, shimanolar ve daiwalar aldim.. İlk baligi rapala maxrap, levregi ise kendo seabas minnow 145f ile aldim.. Hatta obur gun gene ayni sahte ile aldim.. Bolgede satilan ve kullanilan sahtenin takibi, bir kac tavsiye uzerine almistim o sahteyi.. 1 ay icinde 6 balik aldik arkadasla kendoyla.. Azicik bakinin, ne satiliyor ya da kullaniliyor..

Ustalar cok sagolun degerli yorumlariniz icin. Aslina bakarsaniz hep dedigimI.gibi. balik varsa sahtenin cok da onemi.yok. ama turkiye de o kadar cok bu muhabbet dönüyor ki insan sasirip kaliyor.cok buyuk bi pazar var ve malesef aslinda saticilar kendine yontuyolar. Ki yapmak zorundalar cunki satilmazsa sıkıntı olacak kendilerjne. Burda tuketici olarak aslinda bizim bilincli olmamiz laaim ve birbirimizi bilgilendirmemiz lazim diye dusunuyorum.

7394incix2961372.png
ere2.png

İlk olarak ima pugachev kullandım ve bir sürü balık aldım ama kaplaması resimde görüldüğü gibi döküldü gitti. Bana göre çok iyi bir sahte ama çok pahalı. Daha sonra hem dıştan hem içten hologramlı olan 2 adet japanese snake aldım. Bu iki sahte ile yine bir çok levrek avladım ve hatta avlakta ilk şans verdiğim sahte haline geldi. 3 kat pahalı olan ima ile aralarında çok büyük bir fark göremedim. Hangi arkadaşım kullandıysa balık aldı diyebilirim. Fikrimi sorarsanız mutlaka çantanızda bulunsun derim.

7394incix2961372.png
ere2.png

İlk olarak ima pugachev kullandım ve bir sürü balık aldım ama kaplaması resimde görüldüğü gibi döküldü gitti. Bana göre çok iyi bir sahte ama çok pahalı. Daha sonra hem dıştan hem içten hologramlı olan 2 adet japanese snake aldım. Bu iki sahte ile yine bir çok levrek avladım ve hatta avlakta ilk şans verdiğim sahte haline geldi. 3 kat pahalı olan ima ile aralarında çok büyük bir fark göremedim. Hangi arkadaşım kullandıysa balık aldı diyebilirim. Fikrimi sorarsanız mutlaka çantanızda bulunsun derim.
Tam aradigim yorum. Tesekkur ederm. Sanirm pazartesi elimde olacak. Deneyip yorumlarimi aktaracam arkadaslar.

Şeytan diyor ki; Türkiye denizlerinde iş yapan renkler desenler vs belli, kalk en az İma kadar iyi, hatta ondan da iyisini yap. Çakma makma değil, marka yarat. Ama eminim ki dünyanın en kalitelisini yapsam, bizim millet yine gidecek ima vb. alacak. Bu iş böyle biraz 🙂
adam 10 gram plastiğe iki iğne eklemiş 25 tl diyor ne ala memleket ,enayi miyim ben deyip japon mühendisler yıllarca çalışıp geliştirmiş kafasıyla 150 tl olanı alırlar.

adam 10 gram plastiğe iki iğne eklemiş 25 tl diyor ne ala memleket ,enayi miyim ben deyip japon mühendisler yıllarca çalışıp geliştirmiş kafasıyla 150 tl olanı alırlar.
Bir yere kadar haklisiniz ancak cogu sahtede atis sistemi ayni, icinde hareket eden bilyeler var, atarken bilyeler kuyruk kisminda ve sahteyi cekerken bas kismina gidiyor.. Su ustu sahtelerde ise hareket eden bilye sistemi bile olmuyor genelde, sadece ses cikaran bir sistem var.. Kaldi ki burda pahali olmasinin sebebi dolar kuru ve yuksek marjlarla satiliyor olmasi.. %30 ve %40'dan fazla kar payi ile satilan bir sahte tabi ki 110-120tl olucak ve biliyorsunuz mi sahteyi kaybetme riski herzaman var.. Uygun fiyatli sahte alinmaz mi ya da o sahte ile balik yakalanmaz mi? Elbette alinir ve yukarida arkadasinda soyledigi gibi elbette yakalanir.. Bana kalirsa hicbir sahte ve jig 100tl gibi bir rakamda olmamali..

Back