Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Japonlar Türkiye'de 3...!! ( JDM Balık Avı Malzemeleri )

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ürün çeşitliliği ve fiyatları tüketiciden yana uyguladığım için tehditler almaya başladım. Ve gerekli deliller de elimde mevcut. Bu piyasada düzgün ve balıkçının yanında olmak suç olmuş gibi üzerimize geliyorlar.
Hamdi abi sıkıntı varsa yardımcı olurum sen işini yapıyorsun çekemeyenin borusunda kalsın

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hamdi abi sıkıntı varsa yardımcı olurum sen işini yapıyorsun çekemeyenin borusunda kalsın
Sıkıntı var ama gerekeni biz kanuni yoldan çözeceğiz. Sizin en büyük desteğiniz Hedef balığın tanıtımıdır. Bilmiyorlar ki, para kazanmayı hep ikinci plana attığımı. .

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sıkıntı var ama gerekeni biz kanuni yoldan çözeceğiz. Sizin en büyük desteğiniz Hedef balığın tanıtımıdır. Bilmiyorlar ki, para kazanmayı hep ikinci plana attığımı. .
Hertürlü yanındayız abi sıkıntı yok meyve veren taşlansada taşlayan herzaman mağdur olur en kısa zamandada @cemiltonguç abimle hayırlı olsuna geleceğiz inşallah

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hertürlü yanındayız abi sıkıntı yok meyve veren taşlansada taşlayan herzaman mağdur olur en kısa zamandada @cemiltonguç abimle hayırlı olsuna geleceğiz inşallah
Düşüne biliyormusunuz? Ucuz sattığım için bana mermi sıkacaklarmış...! Nasıl bir piyasadır, gerekirse hepsini yayınlarım. Ama bize etik değil..

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi bence yayınla her kez bilsin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Düşüne biliyormusunuz? Ucuz sattığım için bana mermi sıkacaklarmış...! Nasıl bir piyasadır, gerekirse hepsini yayınlarım. Ama bize etik değil..
Abi limon mu sıkıyolar mış kimmiş bu arkadaşlar Hamdi abi sen bildiğin gibi yürü abi yolunda herkez seni biliyor sıkma mıkma işi eskidendi he çok ısrar ederlerse hallederiz sıkıcıların içinde yaşıyoruz limon deyil ama ;)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abi limon mu sıkıyolar mış kimmiş bu arkadaşlar Hamdi abi sen bildiğin gibi yürü abi yolunda herkez seni biliyor sıkma mıkma işi eskidendi he çok ısrar ederlerse hallederiz sıkıcıların içinde yaşıyoruz limon deyil ama ;)
Sen sakin ol yeter :)

Osman_Simsek

Yeni Üye
Adı
Osman Şimşek
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İyi olanın hep ayağını kaydırmak isterler destek vermek isteriz hep beraber. zaten adam akıllı bu işi meslek edinmiş kimse yok ilk defa bu kadar çeşidi sizde gördüm Allah yardımcınız olsun ....

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
İyi olanın hep ayağını kaydırmak isterler destek vermek isteriz hep beraber. zaten adam akıllı bu işi meslek edinmiş kimse yok ilk defa bu kadar çeşidi sizde gördüm Allah yardımcınız olsun ....
Bu yazdıklarınız bile yeter bizim için :)