Japonyadan nereden nasıl güvenilir alışveriş yapılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NihatK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NihatK

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Herkese Selamlar

Yaklaşık 10-15 gün içerisinde bir tanıdığım Tokyo’ya gidicek ve orada antrenman kampında olacak dışarıdaki mağazalarla uğraşmak istemiyor internet üzerinden onun kalacağı otele sipariş verebilir miyim alacağım ürünü. Bu şekilde alışveriş yapan oldumu veya Tokyoda Balıkçılık malzemesi alışverişi yapan var mı mağazalardan , eğer daha basit olur denilirse ikna etmeye çalışacağım

Alacağım Ürün Daiwa Surf Basia 45qd

japonyadan bu ürün dışında burada olmayacak maksimum 1-2 parça ne aldırabilirim daha önce tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim

İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler

Merhaba,
Zenmarket türkçeye çevirip listeliyor. Amazon.jp'den baktım ben. Zen marketten bakıp amazon'dan alıp direkt adrese gönderebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Şu 30 Euro saçmalığı gelmeden önce Amaozn.jp den direkt Türkiye'ye makine, ekstra kafa gibi siparişler vermiştim ve sorunsuz elime geçmişti.
Japonya içi için buralara gönderilmeyen (o zamanlar da vardı) farklı ürünler de sorunsuz alınabilir.

Plat üzerinden Japonyadaki bir adrese sipariş vermek mümkün mü ödemesi nasıl yapılıyor deneyen var mı

Plat üzerinden Japonyadaki bir adrese sipariş vermek mümkün mü ödemesi nasıl yapılıyor deneyen var mı
Limitler bu kadar düşmeden önce Türkiye'ye sipariş vermiştim. Japonya'ya da veriliyordur illaki. Ödeme kredi kartından yapılıyor.

Amazon.jp'ye de bakabilirsiniz fakat teslimata Japonya adresini girmeyi unutmayın yoksa JDM ürünleri bölgenize gönderilemiyor diye görüntüleyemezsiniz. Bir alternatif site de digitaka.com.

Surf Basia canlı hiç görmedim ama muhtemelen güzel makinedir. Tek mevzu yanılmıyorsam en günceli 2021'de çıktı. Tam birebir rakipler mi bilmiyorum ama Shimano Fliegen 2024 yılında güncellendi bir göz atın isterseniz öyle karar verirsiniz. Fliegenin de bir üstü kisu ama makine konusunda bilgim yok.

1765372785860.png

Burada olmayan JDM surf kamışlar var mıdır bilemiyorum bakmak lazım ama kamış getirene eziyet olabilir. Onun haricinde surf harici lrf ya da spin ile ilgileniyorsanız o disiplinlerde JDM ürün alternatifi daha çok.

JDM Surf kamışım var birde JDM surf makine arayışındayım fiyat sorunum yok Kisu daha mantıklı gelmeye başladı tek derdim ürünü sağlıklı bir şekilde alabilmek digitaka sitesini beğendim sipariş oluşturmayı denedim JP içi olduğu için vergi koyuyor onu nasıl çözebilirim acaba veya başka mantıklı alınabilecek önerisi varsa fikire açığım almışken topuz kol ve ipde bakacağım

JDM Surf kamışım var birde JDM surf makine arayışındayım fiyat sorunum yok Kisu daha mantıklı gelmeye başladı tek derdim ürünü sağlıklı bir şekilde alabilmek digitaka sitesini beğendim sipariş oluşturmayı denedim JP içi olduğu için vergi koyuyor onu nasıl çözebilirim acaba veya başka mantıklı alınabilecek önerisi varsa fikire açığım almışken topuz kol ve ipde bakacağım
Vergi dediğiniz şey muhtemelen KDV'dir. Ürün satılan ülkede kaldığı için vergi yansıtılıması normal onu çözemezsiniz. Fakat ürünleri size getirecek kişi vergi iade bürosundan vergiyi geri alabilir diye biliyorum.

Topuz kol yeni aldım surf makinem için kendi koluna nazaran gayette iyi oldu Gomexus marka ona bakabilirsiniz. İp için surfte ipler çok hassas olmasa da kurtarıyor bence varivas, gosen, kairiki, Jbraid, seaguar vb hepsi olur siz ipin kalınlığına karar verin yeter ki.

Bunun haricinde Japonya'dan burada bulunması zor teleskopik kepçeler, yine burada pahalı ama orada ucuz plierler, makaslar, pilli fosforlar vb almak mümkün ve mantıklı.

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgilendirmeler için
Surf Basia
Fliegen yada Kisu alacağım stok durumuna göre

Back