Japonyadan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nagoyalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nagoyalı

Üye
Tepki
329
Ödül
58
aslen corumluyum malumunuz ırmak ve gölet haliyle sazandan başka balık bilmezken bir adada olmak çok farlklı
bir ay kadar oldu sanırım balıga çıktık arkadaşla at çek derken üzerinize afiyet şifayı kaptım
kaptımki ne kapma öylesine büyük bi secenek yelpazesi varki nerden ne şekilde başlayacagımı bilmeksizin atldım balıklama mevzunun içine
internete baktım bi ara
çok net bilgiler yok
birinin kara dedigine digeri beyaz diyo
neyse zaman her şeyin ilacı

hos buldum
sevgili kardesim yardimci olmaya calisirim ancak internet elimizin altinda bana pek gerek kalacagini dusunmuyorum
bir cok malzemeyi bende internetten temin ediyorum
tavsiyem guvenilir bir site ve markali urunleri tercih etmeniz yonunde olacaktir

Hoşgeldeniz keyifli paylaşımlar
tabiki avcılık çeşitleme olduğundan doğru yanlış av ile mümkündür....

hos buldum
sevgili kardesim yardimci olmaya calisirim ancak internet elimizin altinda bana pek gerek kalacagini dusunmuyorum
bir cok malzemeyi bende internetten temin ediyorum
tavsiyem guvenilir bir site ve markali urunleri tercih etmeniz yonunde olacaktir
Hoşgeldiniz, güvenilir olan ve yurtdışı alışverişlere açık siteleri paylaşırsanız eğer belki bizde Japonya'ya açılabilir belki 🙂

Hoşgeldeniz keyifli paylaşımlar
tabiki avcılık çeşitleme olduğundan doğru yanlış av ile mümkündür....

sagolasin ustam tesekkur ediyorum
bi ara fotografa merak sarmistim kucuk capli profesyonel bir makinayla basladim
lens yetmedi lensler aldim makina yetmedi makina aldim pc programlari kaldirmadi pc yi yeniledim
bi baktim sonu yok
simdilerdeki dusuncem bu sevda ile tekne kaptanligina kadar giderim 🤣🤣🤣🤣🤣

Hoşgeldiniz, güvenilir olan ve yurtdışı alışverişlere açık siteleri paylaşırsanız eğer belki bizde Japonya'ya açılabilir belki 🙂

amazon
ebay
amazon jp
rakuten
ebay
gibi sitelerde markali urunler tercihli gezinti yapiyorum

Back